Okan Buruk Fenerbahçe'ye kafayı taktı

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, "Bu sezon hakemlik ne oldu?" sorusuna verdiği cevapla Fenerbahçe taraftarını resmen çılgına çevirdi. Galatasaray kulübü teknik direktörü olan Okan buruk Fenerbahçe'ye kafayı takmış görünüyor..

Galatasaray'ın başarılı teknik direktörü Okan Buruk, sarı-kırmızılı takımla ikinci sezonunda 3 ödül birden kazanmayı başardı.

Süper Lig'de 2 yıl üst üste şampiyon olan Galatasaray, F.Bahçe'nin sahadan çıkardığı süper kupayı da müzesine taşıdı.

Okan Buruk katıldığı programda sloganlar attı.

''TARAFTARIMIZI MUTLU EDECEK OYUNCAKLARI ALACAĞIZ''


Transfer süreciyle ilgili konuşan Okan Buruk, şunları söyledi: "Transfer hazırlıklarımızı yaptık. Başkanımız "İstediğiniz oyuncuları alabilirsiniz" dedi, özellikle bazı alanlarda bütçemiz dahilinde tabii ki. İyi bir ekip kuruyoruz. Sadece zamana ihtiyacımız var. Taraftarımızı kampa kadar mutlu edecek oyuncuları alıyoruz" dedi. "Bu sezon hakemlerin başına gelenleri düşündüğümde aklıma ilk gelen şey ne oluyor, son dakikada F.Bahçe penaltı alıyor. "Fenerbahçe'nin son dakikalardaki penaltı atışlarına bakıldığında sonuca doğrudan etki eden hakem hataları vardı" diye yanıt verdi.

Buruk'un cevabı Fenerbahçe taraftarını kızdırdı.

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN AÇIKLAMASI

Son olarak konuştu Galatasaraylı futbolcu Kerem Aktürkoğlu, şunları söyledi: "Doğrudan konuşmadık ama oyuncunun detaylarını anlayabilirsiniz. Kalmasını istiyorum. Önemli katkı sağladı. her iki şampiyonluk Bütün hayranların onu sevmesi gerektiğini düşünüyorum. Ne kadar çok hata yaparsa o kadar çok çabalar ve sorumluluk alır. Bir teklif olacak mı? "Fikrinin ne olacağını göreceğiz ama onun kalmasını istiyorum" diye sözlerini tamamladı..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.