Okan Buruk "Galatasaray’ı karıştırmaya çalışan bir kesim var"

Galatasaray, Trendyol Süper Lig açılış maçında Hatayspor'u 2-1 mağlup etti. Okan Buruk, maç sonrası yaptığı açıklamada, dışarıdan Galatasaray'ı karıştırmaya çalışanlara dikkat çekti ve gerçek taraftarın mücadele azmini vurguladı.

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in açılış maçında Hatayspor'u 2-1 mağlup ederek sezona galibiyetle başladı. 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada Mauro Icardi'nin penaltı golü ve Michy Batshuayi'nin son dakikada attığı golle üç puanı hanesine yazdıran sarı-kırmızılı ekip, taraftarının desteğiyle zorlu bir mücadele verdi.

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in açılış maçında Hatayspor'u evinde konuk etti. Sarı-kırmızılı takım, 1-0 geriye düştüğü karşılaşmayı Mauro Icardi'nin penaltı golü ve Michy Batshuayi'nin attığı golle 2-1 kazanmayı başardı.

Maç sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan teknik direktör Okan Buruk, "Galatasaray'ı dışarıdan karıştırmaya çalışan birçok kesim var. Ancak gerçek Galatasaray taraftarı, nasıl mücadele edileceğini bir kez daha gösterdi" ifadelerini kullandı.

Buruk, sözlerine şöyle devam etti: "Hatayspor'un teknik ekibini ve futbolcularını tebrik ediyorum. Genel olarak maçın başından sonuna kadar oyuncularımdan memnunum. İlk yarıda gol atabilseydik, maçın seyri farklı olabilirdi. 1-0 geriye düştük ama rakibimize çok fazla pozisyon vermedik. Bizim çok önemli bir taraftar gücümüz var. Bu galibiyete katkıda bulunan herkese teşekkür ederim. Dışarıdan Galatasaray'ı karıştırmaya çalışanlar var ama gerçek taraftarımız her zaman yanımızda. Daha iyi performans göstermemiz gerektiğinin farkındayız. Bazen yaptığımız değişiklikler takımı öne taşırken, bazen de düşürebiliyor. Batshuayi’nin son dakikalarda attığı gollere geçen sezon alıştık, ama bugün bizim adımıza attığı için mutluyuz."

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.