Okan Buruk Icardi'nin dönüşü için tarih verdi

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, İstanbulspor'u 2-1 mağlup ettikleri karşılaşmanın ardından görüşlerini aktardı.

Buruk, sakatlığı sebebiyle forma giyemeyen Arjantinli futbolcu Mauro Icardi'nin takıma dönüş yapacağı hedef maçı açıkladı.

Teknik direktör Okan Buruk, İstanbulspor galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Buruk, sakatlığı sebebiyle oyundan çıkan Norveçli futbolcu hakkında, "Midtsjö'nün durumu belli değil. Büyük ihtimalle oynayabilecek. Yarın daha net olacak. Kazımcan, Sivas'ta oynayamaz" dedi.

Sakatlığını atlatmasının ardından forma şansı yakalayan Oliveira'ya değinen Buruk, "Sergio'ya 15-20 dakika süre vermek istiyordum. Mecbur kaldığımız değişiklikler oldu. Ön tarafta daha diri oyuncular sokmak istedik. 5. değişiklik için sakatlık korkusu oluyor. 10 kişi kalma şansınız olduğu için biraz daha geç dakikaları bekledik. Sergio, girdikten sonra iyi bir görüntü verdi. Daha uzun süre alacak" diye konuştu.

"Icardi için hedef Ankaragücü maçı"

Buruk, antrenmanlarda duran top üzerine yoğunlaştıklarını belirterek, "Son antrenmanda duran top çalışıyoruz. Mertens'le çalıştık. Rakibin eksikliklerine, nerede daha iyi vuracağımıza çalışıyoruz. Atışı yapan çok önemlidir. Mertens, çok iyi ve etkili kullandı. Bundan 2 gol bulduk. Sezon başından beri kornerden gol bulamamıştık, bu anlamda sevinçliyim lakin oyun içerisinde gol atarsak daha mutlu olacağım" dedi.

Arjantinli futbolcu Icardi için dönüş tarihi veren Buruk, "Icardi saha çalışmalarına, hızlı koşulara başlar. Yakında toplu çalışmalara başlayacak. Icardi için hedef, Ankaragücü maçı. O maçta oynayabilecek durumda olmasını düşünüyoruz" diye ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Fenerbahçe, Galatasaray Derbisine 3 Kritik Eksikle Çıkıyor
Türkiye Futbol Federasyonu, 2024-2025 Sezonu Transfer Dönemlerini Açıkladı: İşte Detaylar
Monaco'nun Yıldızı Mike James, EuroLeague'in MVP'si Seçildi
Galatasaray'ın Şampiyonluk Hedefinde Yeni Hareket: Ayoub El Kaabi Transferi!
Ronaldo'nun 200 milyon Euro'luk maaş almasıyla ilgili şaşırtıcı bir karar açıklandı!