Okan Buruk, İtalya'ya yönelik transfer çalışmalarını hızlandırdı: 15 milyon euroluk yıldız geliyor!

Bu sezon Fenerbahçe ile Süper Lig'de sıkı bir şampiyonluk yarışı veren Galatasaray'da transfer çalışmaları hız kazandı. Takımdan birçok oyuncunun ayrılması beklenirken, gelecek transferlerin netleşmeye başladığı bildiriliyor. İlk transfer müjdesi de duyuruldu.

Galatasaray, transfer çalışmalarını hızlandırdı. Gelecek sezon için güçlü bir kadro oluşturmayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, öncelikle defans hattını güçlendirmeyi planlıyor. Bu doğrultuda arayışlarını sürdüren Galatasaray, hedeflerine ulaştı ve transfer için İtalya'ya yönelmeye karar verdi. Okan Buruk, gözlerini İtalya'ya çevirdi ve 15 milyon euroluk bir yıldızın Galatasaray'a transfer edilmesi yönünde çalışmalar yapılıyor.

OKAN BURUK GÖZÜNÜ İTALYA'YA DİKTİ!

Akşam gazetesinde yer alan habere göre, Juventus'ta sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Adrien Rabiot, Galatasaray'ın ilgisini çekiyor. Teknik direktör Okan Buruk'un, Tanguy Ndombele ve Tete ile yollarını ayırma planları yaparken, gelecek hedefler belirlendi. Galatasaray'ın orta saha için öncelikli hedefi, Juventuslu Adrien Rabiot.

15 MİLYON EUROLUK YILDIZ GALATASARAY'A GELİYOR

İtalya basınındaki haberlere göre, Rabiot, takımdan tamamen ayrılmaya karar vermiş durumda. Fransız oyuncu, gelecek teklifleri değerlendirmek üzere bir karar almış. Galatasaray yönetimi ise oyuncuyla erken temasa geçerek avantaj sağlamayı amaçlıyor. Yıldız futbolcunun değeri şu an için 15 milyon euro olarak belirtiliyor.

26 yaşındaki Kolombiyalı kanat oyuncusu, bu sezon 14 maçta toplam bin 172 dakika süre alarak 5 gol ve 2 asist yaparak takımına katkı sağladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.