Okan Buruk: "Maçın başından sonuna kadar rahat bir maç oldu"

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup ederek 6'da 6 yaptı ve liderliğini sürdürdü. Teknik direktör Okan Buruk, "Maçın başından sonuna kadar rahat bir maç oldu," diyerek galibiyeti taraftara adadı.

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup ettikleri derbi maçının ardından yaptığı açıklamada, "Maçın başından sonuna kadar rahat bir maç oldu," dedi.

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında oynanan bu derbide Galatasaray, 6'da 6 yaparak liderliğini sürdürdü. Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşmanın başında rakipten baskı yiyen sarı-kırmızılı ekip, etkili savunmasıyla kalesinde gol görmedi. Maçın 20. dakikasında Dominik Livakovic'in kendi kalesine attığı golle öne geçen Galatasaray, 28. dakikada Victor Osimhen ve Dries Mertens'in iş birliğiyle farkı 2'ye çıkardı ve devreyi 2-0 önde kapattı.

İkinci yarıya hızlı başlayan Galatasaray, 59. dakikada Gabriel Sara'nın şık golüyle durumu 3-0 yaptı. Fenerbahçe, 63. dakikada Edin Dzeko'nun penaltı golüyle farkı 2'ye indirse de kalan dakikalarda skor değişmedi ve Galatasaray, derbiden 3-1 galip ayrıldı.

Okan Buruk, maç sonrası değerlendirmelerinde şunları söyledi: "Çok mutluyuz. Buraya gelen taraftara teşekkür ederim. Bu galibiyet onlar için çok önemli. Fenerbahçe galibiyeti, deplasmanda kazanmak oldukça değerli. Galatasaray her maçı kazanmak için sahaya çıkar. Hedeflerimiz her zaman kazanmak üzerine. Kötü sonuçlarda ilk olarak teknik adamın suçlanmasını anlayışla karşılıyorum, ama kendime ve oyuncularıma güveniyorum. Yönetimimizin desteği bizimle. Bazen zamana ihtiyaç var. Yükselen bir çizgimiz var ve kazanarak devam etmek istiyoruz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.