Okan Buruk, Rijkaard’ın Rekorunu Kırmak İçin Sahada!

Süper Lig'de 6'da 6 yapan lider Galatasaray, 7. haftada Kasımpaşa'yı ağırlıyor. Teknik direktör Okan Buruk, bu akşam kazanması halinde Frank Rijkaard'ın 2009-10 sezonundaki galibiyet rekorunu kıracak. İşte takımların muhtemel 11'leri ve maç detayları.

Süper Lig'in 7. haftasında lider Galatasaray, bu akşam sahasında Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma saat 19.00’da RAMS Park’ta oynanacak ve Oğuzhan Çakır’ın düdüğüyle başlayacak.

Sarı kırmızılılar, lige müthiş bir başlangıç yaparak oynadıkları 6 maçı da kazandı ve 18 puanla zirveye yerleşti. Teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki takım, Kasımpaşa'yı yenmesi halinde Frank Rijkaard'ın 2009-10 sezonundaki 6'da 6 rekorunu geride bırakacak.

KASIMPAŞA ZORLU DEPLASMANDA
Kasımpaşa ise bir galibiyet, üç beraberlik ve iki mağlubiyetle 6 puan toplayarak 11. sırada bulunuyor. Zorlu deplasmanda galibiyet arayan Kasımpaşa, Galatasaray'a karşı puan veya puanlar almayı hedefliyor.

İLK 11'LER BELLİ OLDU
Galatasaray’ın sahaya şu kadrosuyla çıkması bekleniyor:
Muslera, Kaan, Sanchez, Abdülkerim, Jakobs, Torreira, Sara, Barış, Mertens, Yunus, Osimhen.

Kasımpaşa’nın muhtemel 11’i ise şöyle:
Gianniotis, Winck, Opoku, Yasin, Rodrigues, Cafu, Aytaç, Barak, Ben Ouanes, Da Costa, Fall.

Galatasaray, seyircisi önünde 7’de 7 yaparak liderliğini pekiştirmek isterken, Kasımpaşa bu zor deplasmandan sürpriz bir sonuçla ayrılma peşinde.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.