Okan Buruk transfer istiyor: Sağ ve Sol Bek Transferi Gündemde

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Gaziantep FK maçının ardından savunmada yaşanan eksikliği vurgulayarak, Sacha Boey'in ayrılışı sonrası sağ ve sol bek transferlerine ihtiyaç duyduklarını belirtti. Yönetim, hızla harekete geçerek cuma gününe kadar bu mevkilere takviye yapmayı planlıyor.

Galatasaray'ın Teknik Direktörü Okan Buruk, Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Gaziantep FK ile oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında savunmanın iki kanadına acil transfer ihtiyacı olduğunu ifade etti. Sacha Boey'in Bayern Münih'e transfer olmasının ardından sağ ve sol bek pozisyonlarına takviye yapma gerekliliğini vurgulayan Buruk, şu sözleri kullandı: "Amacım elimdeki oyuncularla maçları kazanabilmek. Şu anda eksik durumdayız. Özellikle sağ ve sol bekte alternatifler oluşturarak oynamaya çalışıyoruz. Başkanımızla konuştuk. Erden Bey uğraşıyor ve yönetimimiz bizlere destek veriyor. Hızlı bir şekilde, cuma gününe kadar bir sağ bek, bir de sol bek transferi yapmamız gerekiyor. Bu da bizi birçok mevkide rahatlatacak."

Buruk, transfer sürecine dair, "Transferin son haftasında transfer yapmak kolay değil ama en iyisini yapmaya çalışacağız. Zor bir dönemdeyiz ve zor mevkiler arıyoruz. Transferde öncelikle sağ ve sol bek pozisyonlarına odaklanıyoruz. Bu noktada çaba sarf ediyoruz. Kazanarak devam etmeliyiz." şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

Sarı-kırmızılı teknik adam, Kaan ve Berkan gibi oyuncuları farklı pozisyonlarda kullanma planları olduğunu da belirterek, mevcut kadroları içindeki oyuncuları daha etkili bir şekilde kullanma amacında olduklarını ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Aziz Yıldırım'dan Jose Mourinho Müjdesi!
Wanda Nara Mauro Icardi'yi çıldırtacak kararını duyurdu! O pozlar İcardi'yi çıldırtacak!
Türk Hakem Emin Moğulkoç, Berlin'deki Avrupa Ligi Dörtlü Finali'nde Görev Alacak
Carlo Ancelotti: Sezonda Şaşırtıcı Performans Sergileyen Futbolcuları Değerlendirdi
Aziz Yıldırım konuştu: "Biz kazanırsak Mourinho’yu Fenerbahçe’nin başına getireceğim"