Okan Buruk UEFA Avrupa Ligi'nde tarihe geçti!: Tekrarlanması zor başarı

Galatasaray'ın başarılı teknik adamı Okan Buruk, sarı-kırmızılı ekibin Sparta Prag karşısında aldığı galibiyetle tarihe geçerek tekrarlanması güç bir başarıya imza attı.

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu play-off ilk tur maçında evinde Çek ekibi Sparta Prag'ı konuk eden Galatasaray, rakibini 3-2 mağlup ederek ikinci maç öncesinde avantaj yakalarken sarı-kırmızılı ekibin başarılı teknik adamı Okan Buruk tarihe geçti.

OKAN BURUK TARİHE GEÇTİ!

Galatasaray'a imza attığı günden bu yana aldığı başarılı neticelerle sarı-kırmızılı taraftarların sevgilisi haline gelen Okan Buruk, Sparta Prag karşısında alınan galibiyetle tarihe geçti.

Opta'nın haberine göre; Tecrübeli teknik adam, Sparta Prag karşısında alınan galibiyet ile Avrupa Ligi'nin güncel formatına geçtiği 2009/10'dan bu yana bu turnuvada en yüksek galibiyet yüzdesine sahip Türk teknik direktör olarak tarihe geçti.

UEFA Avrupa Ligi'nde toplamda 11 maçta görev alan başarılı çalıştırıcı, bu karşılaşmalarda 6 galibiyet 1 beraberlik ve 4 yenilgi aldı. Buruk'un takımları bu karşılaşmalarda rakip filelere 16 gol bırakırken kalesinde 18 gol gördü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

NBA Yarı Finalinde Heyecan Dorukta: Pacers ve Nuggets Öne Geçti!
Hasan Arat açıkladı: “Bu kongrede Beşiktaş’ı farklı yerlere götüreceğimiz belli oldu”
Ali Koç, başkan adaylığını resmen açıkladı
A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2024 FIVB Milletler Ligi ve Paris Olimpiyatları'na Hazır!
Fenerbahçe'de Saadettin Saran artık aday değil! Ali Koç başkanlığa devam!