Okan Buruk "Zaha girdikten sonra beklenen reaksiyonu veremedi"

Beşiktaş, Süper Kupa'da Galatasaray'ı 5-0 mağlup ederek 10. kez kupayı kazandı. Maç sonrası, Okan Buruk'un Wilfried Zaha'nın performansını eleştirmesi ve yedek bırakması, Galatasaray taraftarlarını kızdırdı. Zaha'nın takımda geleceği belirsizleşti.

Beşiktaş, Süper Kupa'da Galatasaray'ı 5-0 gibi tarihi bir skorla mağlup ederek 10. kez kupayı müzesine götürdü. Maç sonrası, Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'un Wilfried Zaha'yı yedek bırakması ve performansına yönelik eleştirileri, taraftarların tepkisini çekti. Zaha'nın Galatasaray'daki geleceği ise belirsizliğini koruyor.

Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası kazanan Beşiktaş arasında oynanan Süper Kupa maçında Beşiktaş, Galatasaray'ı tarihi bir skorla 5-0 mağlup ederek bu kupayı 10. kez kazandı.

Maç sonrası, Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'un tercihlerine yönelik eleştiriler arttı. Özellikle Wilfried Zaha'nın yedek bırakılması ve yerine Kerem Aktürkoğlu'nun tercih edilmesi, Sarı-Kırmızılı taraftarların tepkisini çekti. Zaha, yaz kampında ilk 11'de oynamasına rağmen Süper Kupa'da sadece 15 dakika sahada kaldı. Okan Buruk, maç sonrasında Zaha hakkında "Zaha girdikten sonra beklenen reaksiyonu veremedi. Hazırlık maçlarında bir tanesinde iyi oynadı, diğerlerinde ise normaldi. 10 kişi kalınca yeni dizilişi söyledim ama Zaha yanlış anladı ve sahaya yanlış dizildi" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Bu durum, Wilfried Zaha'nın Galatasaray'daki geleceği hakkında soru işaretlerine yol açtı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.