Okan Buruk'a Sert Eleştiri: Biz Çıkıp Ağlamıyoruz!

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, sıkışık fikstürden şikayet eden Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’u isim vermeden hedef aldı. Yücel, Beşiktaş'ın bu durumu kabullenmediğini vurguladı. İşte ayrıntılar...

Beşiktaş, Süper Lig'in 7. hafta kapanış maçında Kayserispor'u 3-0 mağlup ederek puanını 16'ya yükseltti ve yenilgisiz yoluna devam etti. Maç sonrası Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, hakem kararlarına ve Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un fikstür eleştirilerine sert yanıtlar verdi.

Hakem Eleştirisi:
Yücel, "Beşiktaş olarak hem rakibimizi hem de hakemi yenmek zorunda değiliz. Bugün iki net penaltımız verilmedi. VAR bu pozisyonları nasıl atlar?" diyerek hakemleri eleştirdi. Hakemlerin psikolojik baskı altında kalmaması gerektiğini vurguladı.

Fikstür Polemiği:
Okan Buruk'un fikstürle ilgili yorumlarını "trajikomik" olarak nitelendiren Yücel, "Beşiktaş son yıllarda dezavantajlı durumda ama biz buna takılmıyoruz. Futbolcuların görevi sahada oynamak ve biz onlara uygun zemin hazırlamakla yükümlüyüz." şeklinde konuştu.

Yeni Transferlere Övgü:
Beşiktaş'ın yeni oyuncuları için "100 yıllık Beşiktaşlı gibi takıma adapte oldular" diyen Yücel, Immobile'yi de övgüyle andı. Ajax yenilgisini "talihsiz" olarak değerlendiren Yücel, Perşembe günü Frankfurt maçı için umutlu olduğunu belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.