Okan Buruk'dan efsane sözler; “Büyük rekorlara imza atıyoruz”

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Y. Adana Demirspor galibiyetinin ardından açtı ağzını! Okan Buruk, yaptığı açıklamada "Büyük rekorlara imza atıyoruz." Diyerek başarısını dile getirdi! Galatasaray başarıdan başarıya..

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Y.Adana Demirspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, "Harika rekorlara imza attık. Daha büyük rekorlar ve başarılar bizi bekliyor. Bundan mutluyuz."

Trendyoli Süper Lig 34. hafta, Galatasaray Y'yi ziyaret ediyor . Adana Demirspor'u 3-0 yendi. Maç sonrası basın toplantısında konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Adana deplasman maçının zor geçtiğini itiraf ederek, şunları söyledi: "Adana deplasmanı birçok takım için çok zor. Maç öncesinde çok güzel bir koreografi vardı. Maçın atmosferi çok güzeldi. birçok takım için çok zor. Çok iyi, maça bakarsak çok kolay hücum fırsatları yarattığımız maçlardan biriydi. Rakibimizin de oyun içerisinde çok net pozisyonları vardı. Rekoru kaptanımız Muslera bizzat kırdı. Galatasaray'ın üç puan almasında önemli rol oynadı. Rakibe verdiğimiz rütbeden memnun değilim. Bugün buradan çıktığımızda 7 puan öndeyiz. Bir sonraki karşılaşmaya hazırlanırken bir yandan da rakiplerin maçlarını heyecanla bekliyoruz. Rekorumuzu kazandık, bu benim ve oyuncularım için çok önemli. Herkese teşekkürler. Bu rekorları hep birlikte kıracağız. Büyük rekorlar kırıyoruz. Daha büyük rekorlar ve başarılar bizi bekliyor. "Bundan mutluyuz" dedi.

Fenerbahçe-Beşiktaş maçına ilişkin soru üzerine Buruk, şöyle konuştu: "Rakibimizin hiçbir kanadı çok geriye gitmedi. 56 kez ceza sahasına girdik, 25 şut çektik. Rakibimiz iyi savunma yapmadı. Her zaman oyunumuza konsantre olduk. Uygun fiyatlıyız çünkü kendi maçlarımızı kazanıyoruz. Rakibimiz puan kaybederse 6 ya da 7 puan fark olur. Hiçbir şey bitmez. "Devam edeceğiz" dedi..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Fenerbahçe'de derbi öncesi son dakika gelişmesi yaşandı! İsmail Kartal Samandıra'yı Resmen İnletti!
Derbi başlamadan, saha birbirine girdi!
Fenerbahçe Galatasaray derbisinde son dakika!
Fenerbahçe derbisi öncesi, Okan Buruk'tan önemli bir karar geldi
Derbi günü: Galatasaray-Fenerbahçe maçında şampiyonluk yarışında olacak!