Okan Buruk’tan Kritik Müdahale! Galatasaray’da Kırmızı Alarm Verildi!

Galatasaray’ın RFS karşısında deplasmanda 2-2 berabere kalması sonrası Teknik Direktör Okan Buruk, hem teknik heyet hem de oyuncularla kritik toplantılar yaptı. Hedef: Alanyaspor maçı.

Galatasaray’da, UEFA Avrupa Ligi'nde Letonya temsilcisi RFS ile 2-2 berabere kalınan maçın ardından Teknik Direktör Okan Buruk, kırmızı alarm verdi. Maçta 2-0 öne geçmesine rağmen skoru koruyamayan sarı-kırmızılı ekip, bu beraberliğin ardından Buruk’un önderliğinde önemli bir analiz sürecine girdi.

TEKNİK HEYETLE KRİTİK TOPLANTI

Okan Buruk, ilk olarak teknik ekibiyle bir araya geldi. Bu toplantıda takımın oyun anlayışında yaşanan aksaklıklar masaya yatırıldı. Buruk, RFS karşısında öne geçmelerine rağmen galibiyeti koruyamamalarının hiçbir bahanesi olmadığını vurguladı. Özellikle önde baskı ve oyun disiplini üzerinde duruldu.

OYUNCULARLA ÖZEL GÖRÜŞMELER

Toplantının ardından Buruk, bazı oyuncularla özel olarak görüştü. Fanatik gazetesinde yer alan habere göre, bu özel görüşmelerin odak noktası; takımın en önemli isimlerinden Icardi, Barış Alper Yılmaz ve Abdülkerim Bardakcı oldu. Buruk, bu oyunculara maçla ilgili düşüncelerini paylaşırken, performanslarına dair önemli geri bildirimlerde bulundu.

ALANYASPOR MAÇINA ODAKLANDILAR

Galatasaray, Avrupa'da yaşadığı bu talihsizliği unutup Süper Lig’de yarın Alanyaspor ile oynayacağı maça odaklanmış durumda. Okan Buruk ve ekibi, bu karşılaşmadan 3 puan alarak taraftarlarına moral vermeyi hedefliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.