Okan Buruk'tan Osimhen ile Icardi müjdesini verdi!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, PAOK galibiyetinin ardından taraftarın desteğinin önemine dikkat çekti. Buruk, takım içindeki huzurun yüksek olduğunu vurguladı.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, PAOK galibiyetinin ardından taraftarın desteğinin önemine dikkat çekti. Buruk, takım içindeki huzurun yüksek olduğunu vurguladı.

Alınan üst üste galibiyetlerin ve sergilenen iyi oyunun özgüvenlerini artırdığını belirten Buruk, Osimhen, Icardi ve Batshuayi arasında seçim yapma sorusuna, "Birçok maç oynayacağız, tüm oyuncularımızı farklı pozisyonlarda değerlendirebiliriz. Üçlü savunma sistemine sahip bir takıma karşı üçlü forvetle de mücadele edebiliriz," şeklinde yanıt verdi.

Okan Buruk'un sözleri şöyle oldu:

"Özgüvenimiz oldukça yüksek. Dışarıdan bakıldığında büyük zorluklar yaşanıyormuş gibi görünüyor, ancak içerde her şey çok iyi. Zorluklarla karşılaşacağız. Galatasaray, önemli bir camia. Transfer döneminin sona ermesiyle her şey kendiliğinden yoluna giriyor. Dört maç ve üst üste gelen galibiyetler var. Bunu sadece galibiyet olarak değil, oyunun kalitesi olarak da değerlendiriyorum.

PAOK gibi savunma yapmayı tercih eden bir takıma karşı iyi bir performans sergiledik. Top rakipteyken onu kazanmayı, bizdeyken ise üretken olmayı hedefliyoruz. Bu durum oyuncularımızı mutlu ediyor. Oyuncuların rakip sahada ofansif olarak yer alması keyif verici.

Çok fazla maç yapacağız. Tüm oyuncularımızı farklı pozisyonlarda ve dizilişlerde kullanma imkanımız var. Üçlü savunma oynayan bir takıma, üçlü forvetle de sahada olma şansına sahibiz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.