Okan Buruk'un Aradığı Genç Yıldız Transferi Gerçekleşti: 21 Yaşındaki Yıldız 5 Yıllığına İmza Attı!

Galatasaray, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Teknik direktör Okan Buruk önderliğindeki sarı-kırmızılılar, uzun süren arayışlarının ardından aradıkları sağ beki buldu. Taraftarlar, bu sürpriz ismi duyduklarında tribünlere akın edecek.

Süper Lig'de rekor bir puanla şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına hız verdi. Teknik direktör Okan Buruk, şampiyon kadroyu koruyarak ek takviyelerle güçlendirmeyi hedefliyor. Uzun süren arayışların ardından beklenen transfer sonunda gerçekleşti ve taraftarlar bu gelişmeyle büyük bir heyecana kapıldı.

Galatasaray'ın transferdeki hedefi, Rennes ile yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlanmasıyla Guela Doue'yi kadroya katmak oldu. Doue'nin transferi için kulüp, Fransız ekibiyle 7 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya vardı. Transferin resmi açıklaması kısa süre içinde yapılacak.

Öte yandan, Galatasaray'ın bir diğer önemli transfer hamlesi Dursun Özbek'i kadroya katmak oldu. 21 yaşındaki bu yetenekli oyuncu için İstanbul'a gelmesi bekleniyor ve kulüp ile 5 yıllık sözleşme imzalayacak. Geçtiğimiz sezon Rennes formasıyla 35 maça çıkan Özbek, takımına 4 gol pası verirken, gol sevinci yaşayamamıştı.

Galatasaray yönetimi ve taraftarları, yeni sezon öncesi yapılan bu güçlendirmelerle birlikte bir kez daha zirveye oynamayı hedefliyor. Teknik direktör Okan Buruk ise kadrosunu daha da güçlendirerek takımın başarı grafiğini yükseltmeyi planlıyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.