Okan Buruk’un İlginç Açıklaması: ‘Garip Bulmuyorum!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un kendisiyle ilgili yaptığı açıklamalara cevap verdi. Buruk, "Hiç hakem arkadaşım olmadı. Olmasını da garip bulmuyorum" dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un kendisi hakkındaki açıklamalarına cevap verdi ve takımının Kasımpaşa galibiyetini değerlendirdi.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un kendisiyle ilgili açıklamalarını hatırlatıldığında, "Talihsiz bir açıklama. Ne demek istediğini de anlamadım. Hiç hakem arkadaşım yok. Olabilir de. Keşke arkadaş olsak hakemlerle, sayın Ali Koç da hakemlerle arkadaş olsa. Hiç hakem arkadaşım olmadı. Olmasını da garip bulmuyorum" dedi.

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında deplasmanda Kasımpaşa'yı 4-3'lük skorla mağlup ettikten sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Buruk, zorlu bir maç olduğunu belirterek, takımının maç içinde zorlandığını ve adaptasyon sorunu yaşadığını ifade etti. Oyuncuların galibiyet için inançlarının önemine vurgu yaparak, Kasımpaşa'yı da tebrik etti. Buruk, Brezilyalı futbolcu Carlos Vinicius'un attığı galibiyet golünü değerlendirirken, takımın şampiyonluk yarışındaki yerine de değindi. Ayrıca, Mauro Icardi'nin sakatlığına da değinerek, önümüzdeki maçlara hazırlık sürecini aktardı. Ali Koç'un açıklamalarına yanıt verirken ise anlam veremediğini belirtti.

Sözlerini tamamlarken, hakemlerle arkadaşlık kurmanın normal olduğunu belirtti ve neden böyle bir açıklama yapıldığını anlamadığını ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Real Madrid, La Liga'da 36. Şampiyonluğunu Kutladı: Madrid Coşkulu Taraftarlarla İnledi!
Sinan Engin Karagümrük Galatasaray maçını anlattı!
Fenerbahçe-Kayserispor Maçının Hakemleri Belli Oldu!
Fenerbahçe Beko, EuroLeague Final Four'u İçin NBA'den Hamle Yapıyor
Fenerbahçe'den Dev Transfer Hamlesi: 19 Yaşındaki Rokas Pukštas Gündemde!