Okan Buruk’un Tercihleri Merak Ediliyor: Icardi ve Osimhen Aynı Anda mı Oynayacak?

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Kasımpaşa'yı konuk ediyor. Okan Buruk, Icardi ve Osimhen ikilisini sahaya sürerek tarih yazma hedefinde. Maç öncesi heyecan dorukta!

Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Galatasaray, kendi sahasında Kasımpaşa’yı ağırlayacak. Hakem Oğuzhan Çakır’ın yöneteceği bu heyecan dolu maç, 19.00’da başlayacak.

TARİHİ BAŞLANGIÇ PEŞİNDE

Sarı kırmızılılar, Kasımpaşa’yı mağlup ederek tarihindeki en iyi sezon başlangıcını yapmayı hedefliyor. Galatasaray, 2009-2010 sezonunda ilk 6 maçını kazanarak bu alandaki en iyi performansını sergilemişti. Şimdi, bu başarıyı tekrarlama zamanı!

SAKATLIK GÜNDEMİ

Galatasaray'da sakatlığı bulunan Ziyech haricinde eksik bulunmuyor. Takım, bu önemli karşılaşma öncesinde tam kadro olarak sahada olmanın avantajını kullanmak istiyor.

İKİ GOLCÜ, BİR TERCİH!

Bu sezon 6 maçta 20 gol atarak gol yollarındaki etkinliğini gösteren Galatasaray'da, Teknik Direktör Okan Buruk’un önünde zor bir seçim var. Arjantinli golcü Icardi’nin sakatlığının geçmesiyle birlikte, Buruk’un forvette nasıl bir tercih yapacağı merakla bekleniyor. Edinilen bilgilere göre, Buruk, ilk kez Osimhen ve Icardi’yi birlikte oynatmaya hazırlanıyor. Son antrenmanlarda iki golcüyü birlikte deneyen tecrübeli çalıştırıcının, bu durumda Mertens’i kulübeye çekmesi bekleniyor. Özellikle üçlü savunma oynayan rakiplere karşı, Buruk'un bazen iki değil, üç santrforla birden sahaya çıkabileceğinin sinyalleri geldi.

YENİ TRANSFERLER SAHADA

Galatasaray’da yeni transfer Sallai’nin ilk kez 11’de sahaya çıkması beklenirken, sağ kanatta Yunus Akgün’ün görev alacağı öğrenildi. Orta sahada ise Sara-Torreira ikilisinden vazgeçmeyi düşünmeyen Buruk’un planları, maç öncesinde heyecan yaratıyor.

MUHTEMEL 11’LER

GALATASARAY: Fernando Muslera, Jelert, Nelsson, Abdülkerim, Jakobs, Torreira, Sara, Sallai, Yunus, Osimhen, Icardi.
KASIMPAŞA: Gianniotis, Winck, Opoku, Yasin, Ben Ouanes, Gökhan, Hajradinovic, Barak, Aytaç, Fall, Da Costa.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.