Okan Buruk'un vazgeçilmezi takıma veda ediyor! Dünya devine imzayı atıyor: Bonservis bedeli!

Evinde ağırladığı İstanbulspor'u 3-1 mağlup eden Galatasaray bir yıldıza veda ediyor! En yıldız ismiyle yollarını ayırıyor. Sarı-kırmızılı ekibin yıldız adı dünya deviyle her mevzuda anlaşmaya varması gündemde..

Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında evinde İstanbulspor'u yenerek şampiyonluk yürüyüşüne devam eden Galatasaray için sıcak bir dönem, evinde 3-1'lik skorla sonuçlandı. Aslan, Yıldız isminden ayrılmak için geri sayıma başladı. Sarı-kırmızılı milli takımın yıldızı, bir dünya devine imza attı.

11 Ocak'ta başlayan geçici transfer sezonunun en sessiz takımlarından biri olan Galatasaray, yoğun bir dönemden geçiyor. Sarı-kırmızılı takımın yıldız ismi dünya deviyle her konuda anlaşmaya vardı.

Muhabiri Mehmet Batuhan Ağır'ın haberine göre; Galatasaray'ın Fransız stoperi Sacha Boey, Alman devi Bayern Münih'e transfer oldu. Alman devlerinden yetkililerin, yıldız futbolcunun transferi konusunda sarı-kırmızılı teknik adamla görüşmek üzere bugün İstanbul'a geldiği bildirildi.

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Ağır, mesajında ​​şunları söyledi: "Bayern Münih yetkilileri ile Galatasaray yönetimi bugün Sacha Boey transferinde görüştü. Galatasaray 25 milyon euro ama temelde 23 milyon euro talep etti. + ek ücret ...anlaştık." dedi.

Alman devlerinin, 23 yaşındaki Fransız savunmacının transferi için sarı-kırmızılı ekiple 23 milyon euro + bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya vardığı bildirildi.

Fransız savunmacının sezonun geri kalanında Alman devlerinde forma giyeceği kesin. 2021 yazında Galatasaray'la 1.15 milyon euro karşılığında sözleşme imzalayan 23 yaşındaki stoper, sarı-kırmızılı forma altında çıktığı 83 maçta 4 gol 4 asist yaptı.

Yıldız futbolcu bu sezon 31 maça çıktı ve 2 gol kaydetti..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Büyük derbiye saatler kala Fenerbahçe cephesinde beklenmedik bir şok yaşandı!
Beşiktaş yöneticileri, Türkiye Futbol Federasyonu'na hakemler konusunda çağrıda bulundu
Aziz Yıldırım, Manisa’da bir düğüne katıldı!
Bayer Leverkusen Bundesliga'da Namağlup Şampiyon Oldu: Tarihi Bir Başarı!
Galatasaray-Fenerbahçe Derbisi Öncesi Teknik Direktörlerin Rekabeti