Okmeydanı Hastanesi'nin duvarı çöktü

Kayma nedeniyle binadaki hastalar başka bir binaya ve diğer hastanelere sevk edilirken, çöken istinat duvarının bir kısmının ise iş makinesiyle tutulduğu görüldü. Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Hematoloji...

Kayma nedeniyle binadaki hastalar başka bir binaya ve diğer hastanelere sevk edilirken, çöken istinat duvarının bir kısmının ise iş makinesiyle tutulduğu görüldü. Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Hematoloji Kliniği binasında meydana gelen olayda, edinilen bilgiye göre, inşası devam eden yeni hastane inşaatındaki istinat duvarı henüz bilinmeyen bir nedenle çöktü, çökmenin ardından klinik binasında kayma meydana geldi. Yetkililerin uyarısının ardından hastane görevlileri hastaları tahliye etti. Bazı hastalar başka binalara sevk edilirken, bazı hastalar da diğer hastanelere yönlendirildi.

Binanın tamamında çökme olabileceği ihtimali üzerine kliniğe hasta kabulü yapılmazken, gelen hastalar geri çevrildi. Çöken istinat duvarının bir kısmının ise iş makinesi tarafından tutulduğu görüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Kadir İnanır'ın yaşamını meğer o detay kurtarmış!
Et ve Süt Ürünleri Uzun Ömürlü Olsun! Pratik Muhafaza Yöntemleri
Meteoroloji'den sağanak ve çamur uyarısı
Haziran ayına kadar köşeyi dönecek 4 burç: Bir anda zengin olacaklar
Yapay zeka, ünlü Raphael şaheserinde saklı gizemli detayı tespit etti