Okmeydanı'nda polis ''HAYIR’ pankartını söktü!

Türkiye'nin dört bir yanında HAYIR diyenlere yönelik baskılar sürerken, kamusal alanlarda da HAYIR'ın görünürlüğünü azaltmak için AKP'liler ve polis ekipleri var gücüyle çalışıyor. İstanbul Okmeydanı’nda CHP İstanbul...

Türkiye'nin dört bir yanında HAYIR diyenlere yönelik baskılar sürerken, kamusal alanlarda da HAYIR'ın görünürlüğünü azaltmak için AKP'liler ve polis ekipleri var gücüyle çalışıyor. 

İstanbul Okmeydanı’nda CHP İstanbul Milletvekili ve Birleşik Haziran Hareketi (HAZİRAN) Genel Yürütme Kurulu(GYK) Üyesi Ali Şeker ile ÖDP Başkanlar Kurulu ve HAZİRAN Kurucu Yürütme Kurulu üyesi Alper Taş’ın katılacağı, “Memleket için Hayır'' etkinliğinin afişi polis tarafından söküldü.

BirGün'de yer alan habere göre, 2 Nisan Pazar günü yapılacak etkinliğin afişinin sökülmesinin ardından Okmeydanı HAZİRAN Meclisi tarafından yapılan açıklamada, "Halkın cebinde, ''evet’ çalışması yapan devlet, halkın hayır çalışmasını engellemekle kalmıyor. Okmeydanı’ndan yurttaşlar olarak, bu ayrımcılığı iğrenç buluyor ve kınıyoruz" ifadeleri yer aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Bir siyasi parti daha kuruluyor: İsmi belli oldu
Erdoğan, CHP’ye sıcak mesajlar vererek bir taşla iki kuş vurmayı hedefliyor olabilir
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün toplanıyor
Erdoğan kamuda işe alım eleştirisi yapan AK Partiliye sinirlendi
Eski İYİ Parti üyesi Yusuf Halaçoğlu, yeni bir parti kurma hazırlığı içinde: Adını duyurdu!