Okul'da merdiven boşluğuna düşen öğrencinin ölümünde yeni detay! Emniyet fileleri kopmuş

Rize Anadolu İmam Hatip Ortaokulu'nda 8. sınıf öğrencisi Gizem Kazdal, yangın merdiveni boşluğundan düşerek hayatını kaybetti. Arkadaşlarının ifadelerine göre, emniyet filesinin kopması sonucu yaşanan olayda Gizem, hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı.

Dün, Rize Anadolu İmam Hatip Ortaokulu'nda 8. sınıf öğrencisi Gizem Kazdal, 4. kattaki yangın merdiveni boşluğundan düşerek ağır yaralandı. Arkadaşları durumu öğretmenlerine bildirince, sağlık ekipleri okula geldi. Gizem, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı, ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayla ilgili yürütülen soruşturmada, arkadaşlarının ifadeleri alındı. Öğrenciler, dersin boş olduğunu ve koridora çıktıklarını, Gizem’in emniyet filesinin üzerine çıktığını, filelerin bir anda koptuğunu ve diğer katlardaki filelerin de onu taşımadığını belirtti.

Gizem Kazdal için Güneysu ilçesinde cenaze töreni düzenlendi. Törene, Gizem’in amcası Yargıtay Üyesi Şaban Kazdal, Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Rize Milletvekili Muhammet Avcı ve çok sayıda vatandaş katıldı. Gizem’in cenazesi, Güneysu Merkez Camii’nde kılınan öğle namazının ardından Kıbledağı köyündeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.