Okullarda Korkutan Trend: Öğrenciler Ateşle Oynuyor, Sonu Ölümle Neticelenebilir!

Okullarda son yıllarda artış gösteren ve birçok öğrencinin bayılmasına ve kalıcı hasar almasına neden olan şahdamar oyunu, özellikle liselerde yaygınlaşan kanlı para gibi zararlı oyunlarla birlikte velileri endişelendiriyor.

Okullarda son günlerde yaygınlaşan zararlı davranışlar arasında, 'Mavi Balina' ve 'Kanlı Para' gibi oyunlarla birlikte farklı bir tehlike ortaya çıkmış durumda.

Öğrenciler arasında 'Bayılma Oyunu' olarak bilinen bu eylem, arkadaşlarına baskı uygulayarak bayılmalarını sağlamayı amaçlıyor. Bu tehlikeli trend, öğretmenler ve okul idarecileri için ciddi bir sorun haline gelirken, yetkililer velilere önemli uyarılar yapmaktadır.

İstanbul Bahçelievler'deki bir Ortaokulda yaşanan son olayda, öğrencilerin bir araya gelerek 'Bayıltma Oyunu'nu denemeye kalkıştığı biliniyor. Bir öğrenci, arkadaşının şahdamarına uyguladığı baskı sonucunda bayılmasına neden oldu. Kontrolsüzce düşen öğrenci, bu düşme sırasında burnunu kırarak ciddi bir yaralanma yaşadı. Olay, okulda büyük bir kaosa sebep olurken, okul yönetimi öğrencilere bu tehlikeli davranışlar konusunda sert uyarılarda bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Burdur'da Mansur Yavaş'ın Ağabeyi Kaza Geçirdi
İzmir'de Trafik Kazasında Motosiklet Sürücüsü Yaşamını Yitirdi, 1 Yolcu Ağır Yaralandı
Covid-19'un yeni varyantı 'FLIRT' ciddi vakalarla çıktı!
Et Entegre Tesisi İşkence Skandalı: Suluova'da Büyük Tepki!
Didim'de Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu: 3 Organizatör ve 37 Göçmen Yakalandı