Olacak o kadar skeci gibi: Gökçek depoya jet-ski de koymuş

Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yapılan incelemelerden çıkanlar şaşırtmaya devam ediyor. Son olarak Kuzey Yıldızı Parkı’nda...

Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yapılan incelemelerden çıkanlar şaşırtmaya devam ediyor. Son olarak Kuzey Yıldızı Parkı’nda, belediyeye ait depodan jet ski çıktı. Kayda alınacak jet ski, daha önce eski başkan Melih Gökçek’ten iade alınan cipler gibi ihale yoluyla satılacak. Olacak o kadar programında Levent Kırca, dönemin siyasi yüzlerinden biri olan Tansu Çiller’in basına yansıyan jet ski haberlerinden esinlenerek yaptığı skeç aradan geçen onlarca yılda Türkiye siyasetinde neredeyse hiçbir şeyin değişmediğini kanıtlar nitelikte.

Mansur Yavaş’ın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturmasının ardından başlayan incelemeler sonunda bazı depolarda alınıp kullanılmayan binlerce top, bazılarında bastırılmış posterler bulundu.

İncelemeler sırasında Gökçek’e tahsis edilen cipler tespit edildi ve iade alındı. İncelemeler sırasında elde edilen bulgular sonrasında, Dikmen Vadisi’ndeki güvenlik kameralarının merkezinin Gökçek’in evinden çıktığı da iddia edildi. Kayıtlar ve sistemin iadesi için ihtarname gönderildi.

Jet ski çıktı

Kuzey Yıldızı Parkı'nda Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait depoda yapılan incelemede ise jet ski bulundu. Yapılan araştırma sonunda jet skinin belediye envanterinde kayıtlı olmadığı belirlendi. Jet skinin kime ait olduğu araştırıldı ancak kimse sahiplenmedi. Belediyenin deposundaki jet skinin neden alındığı da anlaşılamadı. Jet skinin kayda alındıktan sonra cipler gibi ihale yoluyla satışa çıkarılacağı öğrenildi.

JET SKİ SIFIR VE İKİNCİ EL FİYATLARI

Jet ski fiyatları aracın durumuna, modeline, motor hacmine, motor tipi ve markasına göre değişiklik göstermektedir. Jet ski sıfır fiyatları, ikinci el fiyatlarına göre daha fazladır tabi ki. Jet ski sıfır fiyatları 15 000 – 20 000 EURO  gibi ortalama fiyatları arasında değişiklik göstermektedir. Daha uygun fiyatlara da jet ski bulmak tabi ki mümkündür.

İkinci el jet ski fiyatları ise yine 6 000 TL gibi bir fiyat ortalama sayılmaktadır. Bunların yanı sıra jet ski kiralanarak da kullanılabilmektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

İYİ Parti Trabzon’da istifalar devam ediyor
Erdoğan, Gambiya Cumhurbaşkanı Barrow ile bir görüşme gerçekleştirdi
Meclis Başkanı Kurtulmuş bugün DEM Parti, İYİ Parti ve Saadet Partisi'ni ziyaret edecek
El sıkışıp eleştireceğiz
Yapılan açıklamalara bakarsanız yeni bir anayasa gözükmüyor