Olaylı maç sonrası Trabzonspor’dan ilk açıklama geldi

Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan taraftar olaylarına ilişkin Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, detaylı bir açıklamanın TFF'nin disiplin sevklerinden sonra yapılacağını belirtti. Açıklamada, kulübün olayları şiddetle kınadığı ifadeleri yer aldı.

Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından yaşanan taraftar olayları, Trabzonspor yönetiminin sessizliğini bozdu. Kulübün resmi hesaplarından yapılan açıklamada, Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan imzasıyla detaylı bir açıklamanın Türkiye Futbol Federasyonu'nun disiplin sevklerinden sonra yapılacağı belirtildi.

Yönetim Kurulu, yaşanan süreci titizlikle izlemekte ve gelişmeleri yakından takip etmektedir. Kulübün, TFF'nin yarınki disiplin sevklerinden sonra kamuoyuyla detaylı bir açıklama yapacağı vurgulandı.

Açıklamada, hiç kimsenin Trabzon şehrini, Trabzonspor Kulübü'nü ve şerefli taraftarlarını yaşanan olayların önüne meze etmeye kalkışmaması gerektiği belirtildi. Trabzonspor'un, bu tür olaylara izin vermeyeceği net bir şekilde ifade edildi.

Başkan Ertuğrul Doğan'ın imzasını taşıyan açıklama, kulübün bu tür durumlara karşı kararlı bir tutum sergileyeceğini ve sorumluları gerektiği gibi cezalandıracağını yansıtmaktadır. Taraftarların spor etkinliklerinde yaşanan olumsuzluklara karşı hoşgörüsüz bir yaklaşım sergilenirken, kulübün gelecekte benzer olayların önüne geçmek için çaba göstereceği belirtiliyor.

TRABZONSPOR'UN AÇIKLAMASI

"Yönetim Kurulumuz tüm yaşanan süreci dikkatli bir şekilde takip etmektedir. Kulübümüz, Türkiye Futbol Federasyonu’nun yarınki disiplin sevklerinden sonra yapacağı detaylı açıklamayı kamuoyuyla paylaşacaktır. Şunun gayet iyi şekilde bilinmesini isteriz ki; hiç kimse ya da herhangi bir kurum Trabzon şehrini, Trabzonspor Kulübü’nü ve Trabzonspor’un şerefli taraftarını dünkü olayların önüne meze etmeye kalkışmasın! Buna asla izin vermeyeceğimizi hatırlatmakta yarar görüyoruz.

Ertuğrul Doğan Trabzonspor Kulübü Başkanı."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Arda Turan'ın Fatih Terim'e yönelik yaptığı açıklama Galatasaray taraftarlarını kızdırdı!
Galatasaray'ın Yıldızı Mauro Icardi: Sezonun Parlayan Gol Makinesi!
Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz: Fenerbahçe Maçı Öncesi Açıklamaları
Aziz Yıldırım, Başkan Adaylığı İddialarına Yanıt Verdi
Devler Ligi'nin final mücadelesi, Real Madrid ile Borussia Dortmund arasında gerçekleşecek