Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçının disiplin süreci devam ediyor

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçıyla ilgili henüz sevk gerçekleştirmemiş durumda. Hukuk komitesi, detaylı bir inceleme yaparak disiplin sevki işlemlerinin gelecek hafta sonuçlanacağını belirtti.

Trabzonspor ve Fenerbahçe arasındaki tartışmalı maç sonrası, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) henüz herhangi bir sevkiyat gerçekleştirmediği belirtildi. Olağan prosedüre göre, haftalık maçların disiplin sevkleri genellikle salı günleri yapılırken, şiddet içeren bu özel maçla ilgili dosyanın henüz tamamlanma aşamasında olmadığı ifade edildi. Hukuk komitesinin, yaşanan olayların detaylarını defalarca gözden geçirerek, ilgili videoları birden fazla kez izlediği ve notlar aldığı belirtildi. Karşılaşmayla ilgili disiplin sevki işlemlerinin gelecek hafta sonuçlandırılacağı kaydedildi.

NELER YAŞANMIŞTI?

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe ve Trabzonspor arasında gerçekleşen derbide Fenerbahçe, Trabzonspor'u evinde 3-2 mağlup etmiş ve bunun üzerine olaylar çıkmıştı. Maç sonunda taraftarların sahaya inmesiyle Türk futboluna yakışmayan görüntüler ortaya çıkmıştı. Hem futbolcuların hem de seyircilerin zarar gördüğü bu olayın ardından ise kulüplere uygulanacak yaptırımlar merak konusu olmuştu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

UEFA Başkanı Rosetti, EURO 2024 Öncesi Hakem-Kaptan İletişimini Güçlendirmeyi Hedefliyor
Galatasaray'ın Şampiyonluk Yolunda Kritik Adım: Okan Buruk'un Stoper Tercihi Değişiyor!
Galatasaray, Şampiyonluk İçin TFF'ye Başvurdu: Kupa Sevinci Derbiye Mi Kaldırılacak?
Beşiktaş, Dortmund'un Yıldız Forveti Sebastien Haller'in Peşinde
NBA Yarı Finalinde Celtics ve Thunder'dan Kritik Galibiyetler!