Öldürülen İyi Partili Durmaz''ın kardeşi, silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti

Erzurum''da, oy kullanmak için gittiği okulda silahlı saldırı sonucu öldürülen İYİ Parti Karaçoban İlçe Başkanı Mehmet Sıddık Durmaz''ın cenazesine katılmak için yola çıkan kardeşi Savaş Durmaz, bir dinlenme tesisinde vurularak öldürüldü.

Erzurum’da, dün oy kullanmak üzere geldikleri okulun bahçesinde çıkan silahlı çatışmada ölen İyi Parti Karaçoban İlçe Başkanı Mehmet Sıddık Durmaz’ın kardeşi Savaş Durmaz, ağabeyinin cenazesini almak üzere İstanbul’dan Erzurum’a giderken, Erzincan’daki dinlenme tesisinde silahla vurularak, öldürüldü. F.Y. isimli bir kişinin de yaralandığı silahlı saldırıyı gerçekleştirdiği belirtilen Y.Y., jandarma tarafından yakalandı. Erzincan Valiliği’nce Savaş Durmaz’ın, dünkü olay gibi yine kan davası nedeniyle öldürülmüş olabileceği belirtildi.

Erzincan Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Dün Erzurum ili Karaçoban ilçesi Kopal Mahallesi’nde seçim alanında kan davası nedeniyle meydana gelen ve iki aileden 1’er kişinin hayatını kaybettiği, 3 kişinin ise yaralandığı olayın devamı niteliğinde olduğu değerlendirilmekte olup olayla ilgili adli soruşturma başlatılmıştır” denildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

"İsrail, Hamas’ın taleplerini kabul etmeyecek ve savaşmaya devam edecektir"
"İsrail, hesap vermesi gerektiği halde cezasız kalıyor"
"Kamuoyunun bildiği pek çok gerçek gizlenmeye çalışılıyor"
İngiltere’de Sadiq Khan 3.Londra Belediye Başkanı Seçildi!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara'da Yoğun Ziyaret Programıyla Dikkat Çekiyor