Olimpiyat etkinliğine saldırı planı açığa çıktı

Son dakika! Olimpiyat etkinliği kana bulanacaktı! Herşey bir bir ortaya çıktı. Son dakika! Fransa'nın Bordeaux kentinde olimpiyat etkinliğine saldırı planlandığı belirtilen bir kişi gözaltına alındı

Fransa'nın Bordeaux kentindeki Olimpiyat Oyunlarına saldırı planladığı iddia edilen kişi tutuklandı. Ayrıca Gironde bölgesinden 18 yaşındaki bir adam, Fransız terörle mücadele polisi tarafından insanlara yönelik çok sayıda saldırı planlamak suçundan tutuklandı. Olayın Olimpiyatlarla ilgili olup olmadığı henüz netlik kazanmadı.

Le Parisien'de yer alan bilgiye göre Fransız polisi, Fransa'nın güneybatısındaki Bordeaux'da Olimpiyat Oyunları sırasında saldırı planladığından şüphelenilen bir kişiyi tutukladığını doğruladı.

Ayrı bir vakada, Fransa'nın terörle mücadele polisi PNAT, Reuters'e 18 yaşındaki bir adamın güneybatı Fransa'nın Gironde bölgesinde insanlara yönelik çok sayıda saldırı planlamaktan tutuklandığını söyledi. Ancak olayın Olimpiyat Oyunları ile ilgili olup olmadığı henüz bilinmiyor.

Bu faktörler nedeniyle, Fransa yaklaşan uluslararası etkinliklere hazırlanırken güvenlik kaygıları artmaya devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.