Olimpiyatlar İçin Parmağını Kestirdi!

Avustralyalı çim hokeyi oyuncusu Matt Dawson, 2024 Paris Olimpiyatları için parmağını kestirdi. Kırılan parmağının tedavisi uzun sürecekken, son olimpiyatlarını değerlendirmek isteyen Dawson, bu cesur kararıyla dikkat çekti. Cumartesi günü Arjantin karşısında sahada olacak.

Avustralyalı çim hokeyi oyuncusu Matt Dawson, 2024 Paris Olimpiyatları'na katılmak için dikkat çekici bir fedakarlık yaptı. Olimpiyatlar öncesi parmağı kırılan Dawson, tedavi sürecinin uzun olacağını öğrenince, parmağının üst kısmını kestirmeye karar verdi. Bu cesur hamle, kariyerinin son olimpiyatlarını değerlendirmek isteyen Dawson’un azim ve kararlılığını gözler önüne serdi. Cumartesi günü Arjantin karşısında sahada olacak.

Avustralyalı çim hokeyi oyuncusu Matt Dawson, 2024 Paris Olimpiyatları'na katılmak için büyük bir fedakarlık yaptı. Olimpiyatlara az bir zaman kala parmağını kıran Dawson, doktorların tedavinin birkaç ay süreceğini belirtmesi üzerine parmağının üst kısmını kestirmeye karar verdi.

Dawson, kararını açıklarken, "Kariyerimin sonuna yaklaştığımı biliyorum ve bu benim son olimpiyatlarım olabilir. Hâlâ en iyi performansımı sergileyebileceğimi hissediyorsam, bu fedakarlığı yapmam gerekiyordu. Eğer bedel olarak parmağımı kestirmem gerekiyorsa, bunu yaparım" dedi.

Bu cesur kararının ardından, Dawson Cumartesi günü Arjantin'e karşı oynanacak olan mücadelede sahada olacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.