'Ölmek için para alıyorlar' dan 'Kahraman Mehmetçik'e

Habertürk TV'de şehit olan askerler için söylediği, "O insanların görevi hayatını vermek ve onun için maaş alıyor" sözleri büyük tepki çeken Başbakanlık Başdanışmanı Muhsin Kızılkaya, kamuoyundan özür diledi.Kızılkaya...

Habertürk TV'de şehit olan askerler için söylediği, "O insanların görevi hayatını vermek ve onun için maaş alıyor" sözleri büyük tepki çeken Başbakanlık Başdanışmanı Muhsin Kızılkaya, kamuoyundan özür diledi.

Kızılkaya şu açıklamayı yaptı:

"ÇOK HATALI BİR DİLLE İFADE ETTİM"

"Bir emekli generalle yaptığımız tartışmada hiçbir şekilde aklımdan geçmeyen, ama her nasılsa ortamın gerginliği sonucu ne yazık ki maksadını aşan sözler sarf ettim. Düşündüklerimi çok hatalı bir dille ifade etmiş olduğumu, yanlış anlamaya müsait sözler olduğunu ve tepkilerle karşılaşacağımı sonradan fark ettim.

'KAHRAMAN MEHMETÇİK'! 

"Buna rağmen bazı çevreler tarafından kampanya sürdürülmek isteniyor. FETÖ, DAEŞ ve PKK gibi terör örgütlerine karşı tavrı öteden beri net olan, çok uzun bir süreden beri bu örgütlerin hedefi olan, kahraman Mehmetçiğin yürüttüğü terörle mücadele azmine destek veren, onun moralinin bozulması, bütün milletin moralinin bozulması anlamına geldiğini çok iyi bilen birisi olarak, sarf ettiğim sözlerden 'pişmanlığımı' dile getirmeme rağmen bana saldırmaya devam etmeleri, ne hakkaniyet, ne de insaf ölçülerine sığar."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Kemal Kılıçdaroğlu’na hapis cezası talebi!
En çok iş ilanı veren ve başvuru yapılan sektörler neler oldu?
Dava Sonuçlandı: Can Atalay'a Beraat Kararı Verildi!
Sertab Erener, Yıllar Sonra Eurovision Sahnesinde Tekrar Boy Gösterecek!
Resmi Gazete'de yayımlandı!: İşte telefon parçalarının ithalatı hakkındaki o karar!