''Ölülere oy kullandırıldığını tespit ettik’

ABC Haber MerkeziHayır ve Ötesi Koordinasyon Kurulu Üyesi Doğan Ergün, Tele1 ekranlarında Ece Zereycan’ın sunduğu Gün Bitiyor programına konuk oldu. Şaibeli başkanlık referandumundaki hilelerle ilgili gündem yaratan ön raporlarının...

ABC Haber Merkezi

Hayır ve Ötesi Koordinasyon Kurulu Üyesi Doğan Ergün, Tele1 ekranlarında Ece Zereycan’ın sunduğu Gün Bitiyor programına konuk oldu. Şaibeli başkanlık referandumundaki hilelerle ilgili gündem yaratan ön raporlarının detaylarını açıklayan Doğan Ergün, referandum sürecindeki hileler konusunda yaptıkları çalışmanın geçmişteki referandum ve seçimler ile gelecekteki oylamalar açısından da son derece öğretici olduğunu vurguladı.

'2010'DA FETHULLAH GÜLEN'İN DEDİĞİNİ BUGÜN AKP YAPTI'

Doğan Ergün, canlı yayında çarpıcı bir tespitlerini aktararak başkanlık referandumunda ölmüş yurttaşlar adına oy kullanıldığını belirlediklerini ifade etti. Ergün, "“2010 Referandumu’nda Fethullah Gülen ne dediyse bugün Adalet ve Kalkınma Partisi ve iktidar onu yapmıştır, yapmaya gayret etmiştir. Biz burada ilk defa açıklıyoruz: Biz artık ölülerin mezardan kaldırılıp oy kullandırıldığını da tespit etmiş durumdayız'' açıklamalarında bulundu. 

">

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Özgür Özel'den Erdoğan'a anlamlı hediye: Cumhuriyet Ateşi
Özgür Özel, Erdoğan ile görüşmesinin ardından Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşecek
İYİ Parti Trabzon’da istifalar devam ediyor
Erdoğan, Gambiya Cumhurbaşkanı Barrow ile bir görüşme gerçekleştirdi
Meclis Başkanı Kurtulmuş bugün DEM Parti, İYİ Parti ve Saadet Partisi'ni ziyaret edecek