Ölüm caddesinde 153 km/s ile makas attı! Paylaştığı not ise "pes artık" dedirtti

Konya'nın merkez Selçuklu ilçesinde, geçtiğimiz aylarda 6 kişinin hayatını kaybettiği Yeni İstanbul Caddesi, şimdi de tehlikeli sürüş skandalıyla gündemde. Bir sürücü, 153 kilometre hızla makas atarak cep telefonuyla kaydettiği görüntüyü sosyal medyada paylaştı

Konya'nın merkez Selçuklu ilçesinde geçtiğimiz aylarda 6 kişinin hayatını kaybettiği Yeni İstanbul Caddesi, bu kez tehlikeli sürüş görüntüleriyle çalkalanıyor. Hız sınırlarını aşan ve makas atan sürücü, olayı cep telefonuyla kaydedip sosyal medyada paylaştı.

OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜNDEN ŞOK PAYLAŞIM: "PEDALI KORKUSUZCA KULLANMAK ÖZGÜVEN!"

Belirlenemeyen plakalı ve sürücüsü henüz tespit edilemeyen otomobil, Bosna Hersek Mahallesi istikametinden otogar istikametine seyir halindeyken 153 kilometre hıza çıkarak makas attı. O anları cep telefonuyla kaydeden sürücü, sosyal medyada "pedalı korkusuzca kullanmak özgüven" notuyla görüntüleri paylaştı, büyük bir tepki topladı.

​​​​​​​

AYNI CADDEDE 11 KASIM'DA MEYDANA GELEN KAZANIN ARDINDAN TOPLUMDA GÜVENLİK ENDİŞESİ ARTIYOR

Yeni İstanbul Caddesi, 11 Kasım Cumartesi günü yaşanan trafik kazasında 19 yaşındaki S.S. idaresindeki otomobilin, yolun karşısına geçmeye çalışan yayalara çarpması sonucu 6 kişinin hayatını kaybetmesiyle gündeme gelmişti. Bu yeni olay, caddenin güvenlik sorunlarını bir kez daha gündeme getirerek toplumda endişe yaratıyor.

TOPLUMDAN GELEN TEPKİLER ÜZERİNE EMNİYET YETKİLİLERİ HAREKETE GEÇTİ

Sosyal medyada büyük yankı uyandıran görüntülerin ardından, Konya Emniyet Müdürlüğü yetkilileri olayla ilgili soruşturma başlattı. Otomobil sürücüsünün kimliği ve plakası belirlenmeye çalışılırken, tehlikeli sürüşe karşı cezai işlemler ve yaptırımlar gündemde.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Prof. Ahmet Ercan, 7 büyüklüğündeki deprem için riskli bölgeleri saydı
HSK’dan “Erdoğan aday olamaz” diyen hakime yeni soruşturma
Erdoğan işaretini vermişti: Nefret suçlarına karşı yeni adımlar atılacak
Erdoğan MHP ile ilişkisini bozmaz
Nagehan Alçı'dan canlı yayında itiraf: Rasim'den neler çektim