Ölüm orucundaki Av. Aytaç Ünal’ın babasından flaş işkence iddiası!

“Adil yargılanma” talebiyle ölüm orucunda olan ve Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi’ne getirilen Aytaç Ünsal’ın babası Nihat Ünsal, oğlunun durumuna ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu.

Ölüm orucundaki avukat Aytaç Ünsal’ın babası Nihat Ünsal, hücredeki ışığın gece boyunca kapatılmadığını belirterek Adalet Bakanlığı’na tepki gösterdi. Ünsal ''Hücredeki beyaz ışığı gece boyunca yaktıkları için Aytaç uyku problemi yaşamaya başlamış. Bağışıklık sistemi iyice zayıflamış birini uyutmayarak bir an önce öldürmek mi istiyorsunuz?” dedi.

gazetemanifesto.com'un haberine göre; “Adil yargılanma” talebiyle ölüm orucunda olan ve Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi’ne getirilen Aytaç Ünsal’ın babası Nihat Ünsal, oğlunun durumuna ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu. Baba Ünsal, Adalet Bakanlığı’nı etiketleyerek yaptığı paylaşımda şöyle dedi: “Az önce oğlumuz Aytaç’ın refakatçisi eşimle görüştüm. Hücredeki beyaz ışığı gece boyunca yaktıkları için Aytaç uyku problemi yaşamaya başlamış. Bağışıklık sistemi iyice zayıflamış birini uyutmayarak bir an önce öldürmek mi istiyorsunuz?”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

"İsrail, hesap vermesi gerektiği halde cezasız kalıyor"
"Kamuoyunun bildiği pek çok gerçek gizlenmeye çalışılıyor"
İngiltere’de Sadiq Khan 3.Londra Belediye Başkanı Seçildi!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara'da Yoğun Ziyaret Programıyla Dikkat Çekiyor
Artık, daha iyi bir gelecek adına, birlikte çalışmanın tam zamanıdır