"Ölümcül Bakteriler İnsan Kanını Hedef Alıyor: WSU'deki Araştırmada Tespit Edildi"

Washington Eyalet Üniversitesi'nde yapılan araştırmalar, insan kanını hedef alan ölümcül bakterilerin varlığını ortaya koydu, Salmonella, Escherichia coli ve Citrobacter koseri gibi bakterilerin 'Bakteriyel Vampirizm' özelliğine sahip olduğu belirtildi. İşte tüm detaylar...

Dünya üzerinde birçok filme konu olan vampirler gerçek oldu. Yapılan araştırmalara göre, insan kanıyla beslenen bir bakteri ortaya çıkarıldı. Koronanın peşinden bir ölümcül bakteri uyarısı daha uzmanlar tarafınca geldi. İşte o bakteri...

BAKTERİYEL VAMPİRİZM

Kan dolaşımı üzerinde Washington Eyalet Üniversitesi'nde (WSU) yapılan araştırmalarda ölümcül bakteri tespit edildi. İnsan kanındaki kimyasal maddeye yöneldiği ortaya çıktı. Araştırmaların aşındaki isim Siena Glenn, gıda kaynaklı 3 ölümcül bakteriden bahsetti. İnsan kanını hedef alan salmonella, escherichia coli ve citrobacter koseri adlı bakterilerde 'Bakteriyel Vampirizm' özelliği taşıdığı paylaşıldı. Mikroorganizmaların insan kanına eğilim gösterdiği tespit edildi.

KAN DOLAŞIMINA GİREBİLİYOR

Sindirim sisemi üstündeki kesiklerden insanın kan dolaşımına girebilen bu bakteriye dair detaylar Glenn tarafınca paylaşıldı. İnsan kanındaki maddeyi 1 dakikalık bir süre içerisinde tespit edilebileceğinden bahsetti.

Bakterilerin kaynaklarına ulaşma şekline göre uygun ilaçlar geliştirilebileceği paylaşıldı. İlaç tedavisiyle birlikte kan dolaşımındaki bu bakterilerin arınabileceği ve daha sağlıklı bir yaşan sunulabileceği açıklandı. Araştırmaların neticeleri ise 'eLife' bilim dergisinde paylaşıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri

Yaz aylarında cildinizi korumayı unutmayın
Selülit görünümünü azaltma yolları nelerdir?
Kanseri 7 Yıl Öncesinden Tespit Edebilen Yeni Kan Testi: Çığır Açan Keşif!
Şekerden Uzak Durmanın Gücü: 14 Günde Sağlıklı Değişimler
Karaciğer Sağlığı ve Detoksu: Vücudunuz İçin Önemli İpuçları!