Ölümden Dönen Enes Batur, İtiraf etti!

Geçirdiği trafik kazasında yaralanan ve daha sonra apar topar hastaneye kaldırılan sosyal medya fenomeni Enes Batur, itiraf etti! Enes Batur kazadan sonra ilk kez açıklama yaptı. Son dakika açıklaması ile gündeme geldi!

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu sosyal medya fenomenleri Enes Batur Sungurtekin ve Zelal Işıl Özdemir'in de aralarında bulunduğu 4 kişi yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan fenomen, kazanın ardından ilk kez konuştu.

Enes Batur Sungurtekin, kazanın ardından durumunun iyi olduğunu belirterek, sosyal medyadan takipçilerine teşekkür etti.

SAMPLER'INA TEŞEKKÜRLER


Enes Batur Sungurtekin, 4,6 milyon takipçisi olduğu Instagram hesabından yaptığı açıklamada, şunları söyledi: "Merak eden, sevginizi ve duanızı isteyen herkese teşekkür etmek istiyorum. 

D-605 karayolu üzerinde Cahit E.'nin kullandığı otomobil ile sosyal paylaşım içerik yaratıcısı Zelal Işıl Özdemir'in kullandığı otomobil çarpıştı. , Karasakalları mevkii, sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri kaza yerine sevk edildi. Kazada sürücü Özdemir, YouTube kanalında videolarıyla fenomen haline gelen arkadaşı Enes Batur Sungurtekin ve diğer araçta bulunan 2 yolcu yaralandı. Yaralılardan Özdemir ve Surgurtekin ambulansla Kocaeli Üniversitesi Hastanesi'ne, diğer yaralılar ise M. Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.