Ölümle tehdit ettı cezası belli oldu

Özgecan Arslan'a gönderme yaparak bir kadın cinayeti işlenecekti. Sanığın cezası belli oldu.

Hafızalara kazılan ,2015 yılında hunharca öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'a gönderme yaparak bir kadını "Sonun Özgecan gibi olacak" diye tehdit eden Samir Balakıshıyev hakkındaki soruşturma tamamlandı. Balakıshıyev'in 2 yıldan 5 yıla kadar hapsi istendi.

Sosyal medya hesabı üzerinden 13 Şubat 2021 tarihinde  canlı yayın yapan Azerbaycan uyruklu Samir Balakıshıyev, bir kadını "Sonun Özgecan gibi olacak" diyerek tehdit etti.Balakıshıyev'in Hacer K. isimli bir kadını ölümle tehdit ettiği öğrenildi.Canlı yayının sosyal medyada gündem olmasından sonra gözaltına alınan Balakıshıyev hakkında hazırlanan iddianame tamamlandı. 

Özgecan'a gönderme yapan sanığa hapis isteniyor

Sanığın savunmasında, olay tarihinde gerçek ismini bilmediği esmer isimli erkek kullanıcıyla takipçi artırmak amacıyla kurgusal olarak yayın yapmak üzerine anlaştıklarını, yayın sırasında Hacer'in hakaret içerikli yorumu üzerine mağdur Hacer K.'ya karşı videodaki tehdit içerikli sözleri kullandığını söyledi.Samir Balakıshıyev'in videoda gösterdiği kılıcıysa daha önce bazı tarih dizilerinde figüranlık yaptığı için satın aldığını, Hacer K. ile birbirlerinden karşılıklı olarak özür dilediklerini söylediği  iddianamede yer aldı. İddianamede, Samir Balakıshıyev'in Silahla tehdit suçundan 2 yıldan 5 yıla kadar hapsi talep edildi. Sanık Samir Balakıshıyev, önümüzdeki günlerde İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılanacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Tunceli-Erzincan karayolunda heyelan meydana geldi: Yol trafiğine kapatıldı
Sevgililerin tartışması kanlı bitti! Kadın, erkeği bıçaklayarak öldürdü
Nihal Candan tahliye edildi! Son dakika!
Esra Erol'da çocuk gelin skandalı: 14 yaşındaki kız, başlık parasıyla satılmış
Japonya’da 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi!