Ölümlü Dünya'nın yönetmeni açıkladı: Devamı dizi olarak geliyor

Ünlü Türk yönetmen Ali Atay, 1 Aralık'ta vizyona giren "Ölümlü Dünya 2" filminin ardından serinin üçüncü filminin gelmeyeceğini açıkladı. Atay, karakterlerin ve hikayenin daha detaylı anlatılmasını istediğini belirterek, "Ölümlü Dünya'nın devamını dizi olarak yapabilirim" dedi.

Ünlü Türk yönetmen Ali Atay'ın yönetmenliğini üstlendiği ve 1 Aralık'ta vizyona giren "Ölümlü Dünya 2", seyircilerle buluştu. Ancak, filmin ardından merakla beklenen üçüncü filmin geleceği konusunda Ali Atay'dan önemli açıklamalar geldi.

DAHA FAZLA HİKAYE ANLATMAK İSTİYORUM

Birsen Altuntaş'ın Youtube kanalına konuk olan Ali Atay, "Ölümlü Dünya" serisinin üçüncü filmiyle ilgili soruları yanıtlarken, yeni projeler üzerine düşündüğünü ifade etti. Atay, "Ölümlü Dünya filminin üçüncüsünün geleceğini sanmıyorum. Şimdi başka bir şeyler yapmak istiyorum. Bence devamının olmaması gerekiyor" dedi.

"ÖLÜMLÜ DÜNYA'NIN DİZİSİ GELEBİLİR"

Karakterlerin ve hikayenin daha uzun bir sürede anlatılmasını isteyen Atay, "Mesela 100 dakika 110 dakikaya o karakterlerin o hikayenin sıkışması benim hoşuma gitmiyor… Daha uzun uzun anlatmak istiyorum hepsini… Daha fazla hikâyesini anlatmak istiyorum. Ölümlü Dünya'nın devamını dizi olarak yapabilirim" şeklinde konuştu.

İlk filmde tüm karakterlerin dramatik bir şekilde öldüğünü hatırlatan Atay, bu durumu "Hatta birinci filmin sonunda tüm karakterler ölüyordu. Hepsini bayağı kıyımdan geçiriyorduk… Ama ölürken bile çok sinir bozucu anlar vardı… Sonra kıyamadık" sözleriyle dile getirdi.

YENİ PROJELER KAPIDA

Ali Atay, "Ölümlü Dünya" serisinin devamına olumsuz yaklaşsa da, yeni projelerle ilgili heyecanını ve isteğini belirterek sinema dünyasında daha fazla izleyiciyle buluşma arzusunu dile getirdi. Ali Atay'ın hangi projelere imza atacağı merakla bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Meteoroloji’den İstanbul dahil çok sayıda kente sağanak yağış uyarısı
Bilim insanları, insanları dondurup yeniden hayata döndürmenin yolunu buldu!
Biber alırken tatmadan acı olduğunu anlamanın yolu!
Arı ekmeği/perga nedir? Arı ekmeğinin kullanım alanları nelerdir?
Tarihte bugün: 17 Mayıs'ta gerçekleşen bazı önemli olaylar