Ölüp Yeniden Dirildi: Cennet ve Cehennem Hakkında Şaşırtıcı Açıklamalar!

Kansas'ta yaşayan Charlotte Holmes, 11 dakikalık bir ölüm deneyimi sonrasında yeniden hayata döndüğünü ve cennetin muhteşem güzelliklerini gördükten sonra cehennemin korkunçluğunun dayanılmaz olduğunu ifade etti. İşte yaşadıklarının detayları...

Kansas'ın Wichita şehrinde yaşayan Charlotte Holmes, 2029 Eylül'ünde ölümle yüzleşti. Altmışlı yaşlarının sonlarına yaklaşan Holmes, yüksek tansiyon nedeniyle kalp krizi geçirdi ve hastaneye kaldırıldı. 11 dakika boyunca klinik olarak ölü sayılan Holmes, yeniden hayata döndü.

Holmes, The 700 Club’a verdiği röportajda, "Hayatımda hiç duymadığım kadar güzel bir müzik duydum ve nefes aldığımda en hoş çiçek kokularını hissettim. Gözlerimi açtığımda cennette olduğumu fark ettim. Cenneti tarif etmek imkânsız; hayal gücümüzün ötesinde, saf bir mutluluk vardı," ifadelerini kullandı. Ayrıca cennette anne ve babasını, kız kardeşini ve hamilelik döneminde kaybettiği küçük bebeğini gördüğünü de ekledi.

Holmes, Tanrı’nın ona cehennemin korkunçluğunu gösterdiğini belirterek, "Tanrı bana cehennemi gösterdiğinde çürümüş et gibi bir koku aldım ve sürekli çığlıklar duyuyordum. Cennetin güzelliğinden sonra cehennemi görmek dayanılmaz bir acıydı," şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.