'Ona bir adımdan daha yakındaydım' diyerek Dilan Polat'ı söyledi! 'Saçlarına aklar düşmüş.

Sosyal medya fenomeni Banu Parlak’ın güzellik merkezinin kurşunlanmasına ilişkin açılan dava kapsamında Dilan ve Engin Polat çifti hakim karşısına çıktı. 5 saat süren duruşmanın detaylarını Gazeteci Emrullah Erdinç söyledi. 'Ona bir adımdan daha yakındaydım' diyen Erdinç...

Sosyal medya fenomeni Banu Parlak'ın güzellik merkezinin kurşunlanmasına ilişkin, Dilan ve Engin Polat çiftinin de aralarında bulunduğu 8'i tutuklu 11 sanık hakim karşısına çıktı.

Küçükçekmece 3. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada tutuklu sanıklar Dilan Polat, eşi Engin ile kayınpederi Sezgin Polat ve müşteki Banu Parlak hazır bulunmuş oldu. Diğer tutuklu sanıklar ise Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile duruşmaya bağlandı.

Polat çiftinin kızı ile Engin Polat'ın kız kardeşi Kübra Uzun da duruşmaya seyirci olarak katıldı. Duruşma salonuna getirilen Dilan ve Engin Polat birbirlerini görünce ağladı, yan yana geldiklerinde ise el ele tutuştular. Dilan Polat duruşma sırasında kızına bakarak da ağladı.

Duruşma süresince ağlayan Dilan Polat ve Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 8 tutuklu sanığın bu hallerinin devamına karar verildi.

Gazeteci Emrullah Erdinç 5 saat süren duruşmanın detaylarını bugün Söylemezsem Olmaz programına telefonla bağlanarak söyledi. Dilan Polat'a ''Bir adımdan daha yakındaydım' diyen Erdinç 'Saçlarına aklar düşmüş, yorgundu, devamlı ağlıyordu' dedi.

Erdinç sözlerine şu şekilde devam etti; 'Dilan Polat döndü bana dedi ki burada ne işim var bilmiyorum. Bu insanları tanımıyorum. Tanımadığımız bişi tehdit eden kişilerle aynı dosya içerisinde yargılanıyoruz' dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Mr. Dosso Dossi Dj setinin başına geçti, heyecan dorukta!
Wanda Nara'nın Cesur Pozları Beğeni Topladı!
Simge Sağın, sahnede Icardi'ye selam gönderdi: Yeni bir aşk yolda mı?
"Metroya askılıyla binmesinler" demişti, sahneye jartiyerle çıktı
Uyuşturucu alırken yakalanmıştı: Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek'i torbacısı sattı