Önce HaberTurk, şimdi A Haber: Atanmış rektör kanalları geziyor

Bugün HaberTurk canlı yayınına konuk olan Boğaziçi Üniversitesi'nin atanmış rektörü Melih Bulu, HaberTurk'un ardından A Haber'e de konuk oldu.

Bugün HaberTurk canlı yayınına konuk olan Boğaziçi Üniversitesi'nin atanmış rektörü Melih Bulu, HaberTurk'un ardından A Haber'e de konuk oldu.

Bulu'nun A Haber'de yaptığı açıklamaların satır başları şöyle:

  • Boğaziçi iyi işler yapacağımı düşündüğüm bir üniversite. Hocaların seçtiği bir rektör seçimi olmuyor. Rektör seçimimiz dünyadakilere yakındır. 
  • Ben Boğaziçi'nin kültürüne alışık birisiyim. Herkes fikrini söyler. Özgür bir yapısı vardır. Ben Boğaziçi'nden çok şey öğrendim. İnsanlar bunu protesto edebilir. Ama iş vurup kırmaya gelince işler karışıyor. Boğaziçi kültüründe böyle bir şey yok. Maalesef barışçıl gösteri provokasyona döndü.
  • Kampüs içine polisin girmesi doğru değil. Polis Boğaziçili olmayanların girişini engellemeye çalıştı. Sorun Boğaziçili olmayanların içeri girme riski.
  • Öğrencilerimiz mantıklı ve durumu anlayan kişiler. Öğrencilerimizle oturup kahve içerceğiz. Onlarda kendimi görüyorum. Onlarla nasıl güzel işler yapacağımı düşünüyorum. Aslında inovasyon onlardan geliyor. Sadece onları yönlendirmek lazım. 
  • Ben Boğaziçilerle anlaşacağıma eminim. Bir noktaya geliriz biz. Ama bizi dinlemek istemeyenlerle olmaz. Onları dinlemekle olmaz.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

ABD'de ölen sosyal medya fenomeninin Adana'daki mezarı açıldı
Kılıçdaroğlu'na sitem: Madem merheminiz vardı, niye başınıza sürmediniz!
Migros'ta Muhteşem Kampanya: Fiyatlar Düştü, 1 Alana 1 Bedava! 9 Mayıs'a Kadar Acele Edin!
Kendini yaraladığı iddia edildi: Dilan Polat için Adli Tıp Kurumu’na sevk kararı alındı
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Vekaletle kurban kesim bedeli ne kadar?