Önce öldü sonra dirildi! Ünlü oyuncunun ölüm haberi şok etti!

Ünlü Hint oyuncusu Poonam Pandey'in beklenmedik ölüm haberi sosyal medyada büyük bir yankı uyandırdı! Pandey'in menajeri tarafından yapılan duyuru hayranlarını derin üzüntüye boğdu... Ortaya çıkan gerçekler olayın farklı bir boyuta taşındığını gösterdi

Cuma günü, Hindistan'ın ünlü oyuncularından Poonam Pandey'in hayatını kaybettiği haberi, menajeri Nikita Sharma tarafından sosyal medya üzerinden paylaşıldı. Pandey'in 1.3 milyon hayranına ulaşan bu duyuru, ülke genelinde şok etkisi yarattı. Paylaşımda, Pandey'in rahim ağzı kanseri sebebiyle yaşamını yitirdiği belirtildi.

MENAJERİNİN DOĞRULAMASI

Haber, yerel medya aracılığıyla Sharma tarafından doğrulandı. Sharma, Pandey'in trajik bir şekilde rahim ağzı kanseri nedeniyle hayatını kaybettiğini doğrulayarak eğlence sektörünü derin bir yasa boğduğunu ifade etti.

GERÇEĞİN ORTAYA ÇIKIŞI

Pandey'in ölümüyle sarsılan hayranları, bir gün sonra genç oyuncunun ortaya çıkmasıyla şaşkına döndü. Pandey, ölüm haberinin yanlış olduğunu ve asıl amacının rahim ağzı kanseri konusunda farkındalık yaratmak olduğunu açıkladı.

YAPILAN ÖZÜR VE AMAÇ

Pandey, yalan söylediği için üzgün olmadığını belirterek, asıl hedefin hastalığa karşı farkındalık oluşturmak olduğunu vurguladı. Hayranlarından özür dileyen Pandey, rahim ağzı kanserinin önlenebilir olduğunu ve bu konuda farkındalık yaratmanın önemine işaret etti. Pandey, rahim ağzı kanserinin HPV aşısı ve erken teşhis testleriyle önlenebileceğini vurgulayarak herkesin bu konuda bilinçlenmesi gerektiğini söyledi. Hastalığın ciddiyetine dikkat çeken Pandey, toplumun birbirini destekleyerek bilinçlenmesinin önemine dikkat çekti.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Cem Yılmaz gösterisinde taşkın seyircilere tepki olarak sahneden indi!
Evde sokak usulü lezzetli sütlü mısır için tencereye bir bardak bundan ekleyin!
Ünlü şarkıcıdan şok karar! Kariyerini sonlandırma kararı mı aldı?
Gelinim Mutfakta altın heyecanı sürüyor: İşte 9 Mayıs puan durumu!
Dubai o kişilere vize kapısını açtı! Bu kez ne doktorlara ne de iş insanlarına...