Önder Karaveli: Golü atamamak yine problem oldu

Önder Karaveli Medipol Başakşehir maçından sonra yaptığı açıklamada, ” Oyunu kazandık lakin maçı kazanamadık. Oyundaki hakimiyetimizden, performanstan memnunum. Golü atamamak yine problem oldu.” dedi.

Süper Lig ‘in 28. haftasında Beşiktaş sahasında Medipol Başakşehir’le 2-2 berabere kaldı. Son dönemde eleştiri oklarının hedefi olan Siyah-Beyazlılar’ın teknik direktörü Önder Karaveli de mücadeleyi ve alınan 1 puanı yorumladı.

Topu içeri sokma konusundaki sorunların devam ettiğini kaydeden tecrübeli çalıştırıcı, “Çalışmaya başladıktan sonra bu senaryoyu defalarca kez yaşadık. Oyunu kazandık lakin maçı kazanamadık. Oyundaki hakimiyetimizden, performanstan memnunum. Golü atamamak yine problem oldu” ifadelerini kullandı.

İlk yarının sonunda Welinton oyunda değilken, yenilen golde değişikliğin yapılmamasına da açıklık getiren Karaveli, “İkinci yarının yüksek tempolu olacağını düşünüyorduk, bu sebeple bu kararı aldık. Gol pozisyonunda kalecimiz ve 4 savunma oyuncumuz da bulunuyordu. Welinton sakatlandı, Necip oyuna girecekti lakin ilk devrenin bitmesine 20 saniye vardı. Bir hamle hakkımızı son 20 saniye için kullanmak istemedik” dedi.

Gelecek haftaki Galatasaray karşılaşması öncesinde sakat oyuncuların son durumuna ilişkin konuşan Önder hoca, “Mutlaka aralarında dönen oyuncular olacaklardır ve bize güç katacaklardır. Tüm sağlık heyeti ve fizyoterapistler oldukça yoğun çalışıyor. Onları geri döndürmek için. Bugün Welinton dışında oynayamayacak düzeyde sakat vermediğimiz için memnunuz” açıklamasında bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Türk Kadın Hakemler Avrupa Hentbol Arenasında Zirvede: EHF 2024 Finali!
Ziraat Türkiye Kupası’nda, finalde Beşiktaş'ın rakibi belli oldu
Hull City, Rosenior'un Ayrılmasının Ardından Tim Walter'ı Teknik Direktörlük İçin Gündemine Aldı
Rudy Gobert, NBA'de Sezonun En İyi Savunma Oyuncusu Seçildi!
Fenerbahçe Beko, Euroleague'de Final Four'a yükseldi