Özge Ulusoy "Ne estetiği bol su içiyorum" dedi, sosyal medyanın diline düştü! Eski halleri gündemde

Ünlü model ve sunucu Özge Ulusoy'un son hali sosyal medyada gündem olmuştu. Ulusoy'un yüzündeki değişikliği görenler "Kendine ne yaptın?" dese de Ulusoy bir müdahalede bulunmadığında ısrarlı. Özge Ulusoy "Ne estetiği bol su içiyorum"...

2003 senesinde iştirak ettiği Miss Turkey yarışmasında ikinci olan ve peşinden podyumların aranan yüzleri arasına girmeyi başaran Özge Ulusoy, son günlerde değişimiyle gündemde.

Güzellik merkezinde yüzüne işlem yaptıran Ulusoy'un fotoğraflarına, "İnsan bunu kendine neden yapar?", "Ne gerek vardı Özge Hanım, önceki haliniz çok çok güzeldi", "Doğal güzelliğinizi neden bu hale getiriyorsunuz?", "Hiç iyi görünmüyorsunuz", "Lütfen biri size dur desin" benzer biçimde yorumlar yapılmıştı.

Özge Ulusoy ise güzel duyu yaptırmadığı iddiasında. Güzellik sırrını açıklayan Ulusoy “Her ne kadar ‘çok güzel duyu yaptırdı’ deseler de, görüldüğü suretiyle naturel halimden oldukça memnunum. Yediğime, içtiğime, uykuma itina gösteriyorum. Bol su içiyorum" diyince sosyal medyanın diline düştü.

Özge Ulusoy'un eski halleri ve geçmişten bugüne değişimi sosyal medyada paylaşılarak "Valla bende günde iki buçuk litre su içiyorum fakat elmacık kemiklerime daha tesir etmedi" yorumları yapılmış oldu.

Özge Ulusoy gündem olunca son halini paylaşarak "Gerektikçe botoks tavsiyem" dedi.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Seyirciye sinirlenen Cem Yılmaz sahneyi terk etti
Kerem Bürsin yeni filmine hazırlanıyor
Afra Saraçoğlu'nun ödül törenindeki rahatsızlık anları gündeme oturdu!
Gizlice Evlenen Görkem Sevindik ve Kübra Siyahdemir Anlaşmalı Boşandı
Tamer Karadağlı Şahan Gökbakar'ın adını duyunca sinirlendi