OnePlus 10 Pro önümüzdeki hafta resmiyet kazanacak

Bugün, cihaz Çin 3C sertifikasından geçti, bunun ile beraber bu sertifikada cihazın çok yüksek şarj hızı özelliği ile ortaya çıkacağı belli oldu.

 3C sertifikasına göre, NE2210 model numaralı OnePlus 10 Pro, 11V’de 7,3 amperlik çıkışı destekliyor.

Kusursuz bir 80W hızlı şarj hızına dönüşür. Bu, önceki telefonlardan çok daha hızlı. Şimdiye kadar OnePlus cihazlarının desteklediği en hızlı şarj 65W. 80W hızlı şarj hızları ile OnePlus 10 Pro, en hızlı şarj olan OnePlus cihazı olacak.

Bunun dışında, telefon daha önce 5.000 mAh pil ile donatılmış olarak lanse edilmişti. 50W kablosuz şarj desteği ile desteklenecek. Diğer özellikleri açısından, telefonun 120Hz yenileme hızına ve QHD+ çözünürlüğe sahip 6.7 inç delikli kavisli LTPO AMOLED ekrana sahip olduğu söyleniyor.

Telefonda 50 MP Hasselblad markalı üçlü arka kamera sistemi bulunacak. Ekranın delikli oyuğuna yerleştirilmiş bir 32MP selfie atıcıya sahip olacak. Telefonun öne çıkan özelliklerinden biri de işlemcisi olacak. Cihaz, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 SoC tarafından desteklenecek ve kutudan Android 12 işletim sistemi ile çıkması bekleniyor.

Cihazın küresel pazarda ne zaman satışa çıkacağı bilinmiyor. Ancak cihaz küresel pazarda farklı özellikler ile gelebilir. Daha doğrusu yükseltilmiş özellikler ile kullanıma sunulacak. Bakalım cihazın tanıtılması ile beraber nasıl bir etki yaratacak.

Son amiral gemisi Xiaomi 12 ’yi sonunda tanıttı

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

İçerik pazarlaması profesyonellerinin yeni odağı yapay zeka!
Ayrılık acısı da yapay zekayla silinecek
Yapay zeka tüm marifetlerini ortaya döktü: Kraliyet ailesi 30 yıl sonra böyle görünecek
İkinci el telefonda dünyadaki 1 trilyon dolarlık pazara açılacağız!
Altyapı bulut hizmetleri 300 milyar dolara koşuyor!