OnePlus 11 artık geri sayıma başlamış durumda

Telefonun Şubat ayının ilk günlerinde resmi olarak tanıtılacak. Öncesinde ise cihazın küresel pazardaki fiyatları ortaya çıktı.

OnePlus 11 resmi lansmanı dört gözle beklenirken OnePlus 11’in bir Amazon listesi, ABD pazarı için teknik özelliklerini ve ön sipariş tarihi ortaya çıkmışken, farklı raporlar ile beraber de Avrupa bölgesi için fiyatı ortaya çıktı.

Amazon ABD kısa bir süre önce yaklaşan OnePlus 11’i listeledi . Listeleme artık kaldırılmış olsa da, etrafta gezinen bazı ekran görüntüleri, akıllı telefonun teknik özelliklerini ve Kuzey Amerika bölgesi için ön rezervasyon tarihini doğruluyor.

Cihazın halihazırda  ABD’ye sadece 80W şarj desteği ile geleceği biliniyor. Aksine, diğer bölgeler, akıllı telefonun 5.000 mAh pili sadece 25 dakikada tamamen şarj edebilen 100 W şarj varyantını alacak. Ayrıca, Kuzey Amerika görünüşe göre yalnızca 256 GB depolama ile 16 GB RAM sürümünü alacak, diğer pazarlar da 512 GB depolama ile alabilir. İlgilenen okuyucular, küresel lansmanıyla aynı gün olan 7 Şubat’ta cihaz için ön sipariş verebilecekler.

Ek olarak, bir WinFuture raporu, OnePlus 11’in eski kıta için fiyatlandırmasını ortaya çıkardı. Temel 8GB RAM + 128GB depolama sürümü için 899 Euro’dan başlayan fiyatlarla Euro bölgesinde satışa sunulacak. Üst düzey 16GB RAM + 256GB depolama modeli 949 Eurodan satılacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

X kullanıcıları artık kendilerini engelleyen kullananların paylaşımlarını görebilecek
Google'dan dil öğrenmek isteyenlere müjde! Yapay zeka desteğiyle konuşma pratiği yapabileceksiniz
Ses Dalgalarıyla Deniz Yaşamını Canlandırmak: Avustralya'nın Resif Şarkısı Projesi
Tanol Türkoğlu: Teknoloji Kullanımında Güvenlik ve Etik Önemli
Apple’ın gelirleri azaldı: iPhone satışları yüzde 10 düştü!