OnePlus 7 Pro DxOMark puanı ile rakiplerine gözdağı veriyor

Mobil cihazların kamera performanslarını test edip puanlama sistemi yapan ve verdiği puanlar genel geçer kabul gören DxOMark bugün OnePlus 7 Pro

Mobil cihazların kamera performanslarını test edip puanlama sistemi yapan ve verdiği puanlar genel geçer kabul gören DxOMark bugün OnePlus 7 Pro ’yu masaya yatırdı.

OnePlus firmasının yeni amiral gemisi modeli olan OnePlus 7 Pro ’nun, üçlü arka kamera kurulumu ve pop-up selfie kamerası ile neler yapabileceği merak ediliyordu.

DxOMark, 48 Megapiksel + 8 Megapiksel + 16 Megapiksel çözünürlüğünde üçlü arka kamera ile gelen OnePlus 7 Pro’ya; fotoğraf bölümünden 118 ve video bölümünden ise 98 puan veriyor.

Ortalama 111 puan alarak Huawei P30 Pro ve Galaxy S10 5G modellerinin bir tık gerisinde kalan OnePlus 7Pro; bu testte tüm iPhone modellerini geçmeyi başarıyor.

Gücünü Qualcomm’un Snapdragon 855 yonga seti ve 6 GB RAM‘den alan telefon, ekran gömülü parmak izi okuyucusuna sahip. OnePlus7Pro, 600 dolar bandındaki fiyat etiketi ile rakiplerine adeta göz dağı veriyor.

Oppo Reno kutu açılış videosu (Unboxing)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Nvidia'nın ChatRTX Uygulaması 0.3 Sürümü Yayınlandı: Yeni Özelliklerle Geliyor!
Huawei’den muhteşem zirve!: Huawei geri döndü!
iPhone 11 'in fiyatı düştü!: Bu fırsat kaçmaz
iPhone'un alarm sorununa dikkat edin!: Bu yüzden uyuyakalabilirsiniz!
WhatsApp'a gizlice erişim: Milyonlarca kişi bu yöntemi kullanıyor!