OnePlus 8 ailesi yeni bir devri başlatacak

Çinli teknoloji devi OnePlus , geçtiğimiz günlerde OnePlus 8 ailesini tanıtmıştı. Satışa sunulmasının ardından Ben Geskin, OnePlus 8 kamerası hakkında kan

Çinli teknoloji devi OnePlus , geçtiğimiz günlerde OnePlus 8 ailesini tanıtmıştı. Satışa sunulmasının ardından Ben Geskin, OnePlus 8 kamerası hakkında kan donduran paylaşımlar yapmaya başladı. Ben Geskin’in belirttiğine göre ve paylaştığı görsellere göre bu kamerada X-Ray özelliği var!

OnePlus 8 ailesi yeni bir devri başlatacak .Aslında bu özellik için tam anlamıyla X-Ray diyemeyiz. Kamera modlarında yer alan Photochrom isimli filtre cisimlerin boyalarını ortadan kaldırıyor. Bu sayede cisimlerin boyası kalktığı için boyasız yüzeyde nelerin olduğu net bir şekilde görünüyor. Devrim yaratan bu özelliğin etkinlik sırasında açıklanmaması ise oldukça talihsiz olmuş diyebiliriz.

Telefon kameralarının gelişiminde büyük rol oynayacak olan Photochrom filtrenin ilerleyen yıllarda X-Ray’e doğru evrileceği ortada. Bu devrimi başlatan OnePlus’ın, 2021 yılında belki de X-Ray benzeri bir sistemi kullanıma sunması bekleniyor.

Aşağıdaki Ben Geskin’in videosundan OnePlus 8Pro’nun hayranlık yaratan Photochrom filtresinin neler yapabileceğine tanıklık edebilirsiniz.

Logitech G332 SE kablolu oyuncu kulaklığı inceleme

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Apple'dan Beklenen Duyuru Gerçekleşti: Yeni iPad O Tarihte Raflarda!
Müteahhitler yandı! 80 saatte ev yapan makine tanıtıldı
Türkiye’nin verisi Türkiye’de kalsın diye 3 İDN kurulacak!
Çin, uzay rüyasına yürüyor: 6 aylık görev başladı!
Metaverse arsa tutarları düştü: İşte son durum