Op. Dr. Diren Çelik: Meme Dikleştirme Operasyonu Hakkında Detaylar

Göğüs dikleştirme, sarkan dokunun toparlanması için yapılan estetik bir müdahale türüdür.

Zamanla aşağı doğru sarkan ve formunu yitiren meme dokusu için Ankara meme dikleştirme operasyonları başarılı bir şekilde uygulanır. Sarkan dokunun toparlanması için yapılan estetik bir müdahale türüdür. Talep eden kadınlara güvenle uygulanır. Steril şartlarda ve uzman hekim tarafından gerçekleştirilmesi oldukça önemlidir.

Kadınlar için fiziksel görünüşleri önem taşır. Kendilerini beğenmedikleri zaman özgüven kaybı yaşayabilirler. Ayrıca meme dokusunda meydana gelen sarkma durumu da oldukça rahatsız edici boyutlara varabilir. Bu durumu aşmak ise günümüzün estetik tedavi yöntemleri sayesinde çok kolaydır. Kişiye Ankara meme dikleştirme operasyonu yapılarak dik ve formda görünen meme dokusu elde edilebilir.

Op. Dr. Diren Çelik

Meme Büyütme Estetiği

Sarkıklık yanında boyutunun küçüklüğü de bir problemdir. Bu sorunu yaşayan kadınlar kendilerini yeterince güzel ve alımlı hissetmeyebilir. Bu sorunu gözünde fazlaca büyütüp güven kaybı yaşayabilir. Hayatı olumsuz yönde etkileyen bu gibi durumlarla yaşamaya devam etmek yerine uygun tıp tedavilerinden faydalanmak en doğrusu olacaktır.

Meme boyutunun küçüklüğünden yakınan kişilere talep etmeleri halinde Ankara meme büyütme operasyonu yapılabilir. Öncesinde kişinin genel durumu değerlendirilmeli ve muayenesi yapılmalıdır.

Meme Büyütme Hangi Durumlarda Yapılır?

İki meme arasında simetri bozukluğu varsa, meme büyüklüğü istenen ölçüde değilse ya da geçirilen bir hastalık sonucu meme dokusu kaybedildiyse uygulanır. Burada önemli olan mesele, kişinin meme ölçülerinden rahatsızlık duymasıdır.

Bazı durumlarda kadınlarda yanlış algılar oluşabilir. Kendi vücudunu sağlıklı bir şekilde algılayamadığı için yanlış kararlar verebilir. Bu nedenle estetik müdahalelerde hekiminizin fikrini ve görüşlerini dinlemeniz çok önemlidir. Bilgi birikimi ve tecrübesi sayesinde sizin için en doğru yönlendirmeyi yapacağına emin olabilirsiniz.

Meme Büyütme Yöntemleri Nelerdir?

Bir kişinin meme boyutunu büyütmek için oldukça basit ve hızlı bir ameliyat tekniği uygulanır. Memenin dış tarafından açılan ufak bir kesiden silikon içeriye doğru yerleştirilir. Salin protezler de son dönemde sıklıkla tercih edilir. Sonrasında ise açılan kesiye uygun sayıda dikiş atılarak kapatılır. Bu hızlı operasyon sayesinde meme büyütme işlemi tamamlanmış olur. Uygulanan silikon sayesinde meme aynı zamanda daha dik ve dolgun görünecektir.

Meme Küçültme Öncesi Hazırlık Detayları Nelerdir?

Uygulamadan önce hekim tarafından yapılan fizik muayene ve istenen tetkikler önem taşır. Eğer uygunluk taşıyorsanız operasyona alınırsınız. Meme dokunuzda etkili bir küçülme sağlanır. Bu Ankara meme küçültme operasyonu sayesinde artık günlük hayatınıza daha rahat devam edersiniz. Boyun ve sırt ağrılarınızın ise zamanla geçtiğini fark edersiniz.

Meme Küçültme Sonra Nelere Dikkat Edilmeli?

İstenen toparlanmanın sağlanması için bazen sadece deri ve yağ dokusunun çıkarılması yeterli olurken, bazen bir miktar meme dokusu da çıkartılır. Sonuç olarak sizi rahatsız etmeyecek meme boyutuna kavuşmuş olursunuz. İstediğiniz kıyafeti rahatça giyebilir ve dik durabilirsiniz. Operasyondan sonra iyileşme sürecini sıkıntısız tamamlayabilmek için hekiminizin tüm tavsiyelerine uymalısınız. İstirahat etmeli, kendinizi yormaktan kaçınmalısınız.

Meme Dikleştirme Nasıl Yapılır?

Dikleştirme için sarkan derinin toparlanması gerekir. Yukarı asma işlemi gibi düşünülebilir. Estetik müdahaleler arasında giderek yaygınlığı artmıştır. Anestezi altında yapıldığı için ağrı hissedilmez. Ameliyathane şartları gereklidir.

Meme Dikleştirme Kimler Olmalı?

Geçen yıllar, yer çekimi, hamilelik süreci, emzirme, kilo alıp verme gibi durumlar meme sarkması ile sonuçlanabilir. Bu durumu yaşayan kişiler operasyon kararı alabilirler. Oldukça güvenli bir ameliyat sonrasında meme dokusunda ve görünümünde istenen toparlanma elde edilmiş olur. Beraberinde meme büyütme ya da meme küçültme de yapılabilir. Meme duruşunun daha dik görünmesini isteyen kişiler Ankara meme dikleştirme operasyonu yaptırabilirler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kadın Haberleri

Manisa'da kadın cinayeti: Eşini tüfekle öldürüp intihar etti
Kasiyerlik yapan 35 yaşındaki Şeyda Ateş 42 erkek rakibini geride bırakıp, muhtar oldu
Ayşenur Bedel ölümünde şok savunma: Kuma gelmeyi reddetti
Avcılar’da dehşet: Eşini çocuklarının gözü önünde öldürdü
Erzurum’da erkek şiddeti: Hemşire eşi ve kızını bıçaklayarak öldürdü