'Oppenheimer' muhtemelen Oscar'ı alacak

SAG Ödülleri, Christopher Nolan'ın atom bombasının mucidi J. Robert Oppenheimer'in yaşamını konu alan "Oppenheimer" filmine en iyi film ödülünü verdi. Bu filmdeki performanslarıyla Cillian Murphy ve Robert Downey Jr. ise en iyi oyunculuk ödülüne layık görüldü.

"Oscar'ın habercisi" olarak bilinen ve bu yıl 30. kez düzenlenen SAG Ödülleri, Ekran Oyuncuları Birliği tarafından beyaz perde ve dizi kategorilerinde yılın en iyi yapımlarını ve oyuncularını ödüllendirdi. Tören, ilk kez Netflix'te canlı olarak yayınlandı.

Geceye Christopher Nolan'ın atom bombasının mucidi J. Robert Oppenheimer'ın yaşamını konu alan "Oppenheimer" damgasını vurdu ve en iyi dizi ödülü "Succession" oldu. "Oppenheimer" en iyi beyaz perde yapımı ödülünü alırken, oyuncuları Cillian Murphy ve Robert Downey Jr. ise en iyi oyunculuk ödülünü kazandı.

Bu başarıyla "Oppenheimer"ın önümüzdeki ay Oscar'da En İyi Film ödülünü alması bekleniyor. California'da düzenlenen etkinlikte, Barbra Streisand'a yaşam boyu başarı ödülü de takdim edildi.

"En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu" ödülü "The Holdovers" oyuncusu Da'Vine Joy Randolph'a, "En İyi Kadın Oyuncu" ödülü ise "Killers of the Flower Moon" filmindeki performansıyla Lily Gladstone'a verildi.

BREAKING BAD KADROSU 10 YIL SONRA BİR ARADA

Yıllar sonra 2024 SAG Ödülleri'nde, Breaking Bad ekibi tekrar bir araya geldi. Bob Odenkirk, RJ Mitte, Anna Gunn, Bryan Cranston, Aaron Paul, Jonathan Banks, Betsy Brandt ve Dean Norris, dizinin 2014'te son sezonunda aldığı "Drama Dalında En İyi Dizi" ödülünü kazanan "Succession"ı açıklamak üzere sahneye çıktı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri

Mona Lisa'nın Gizemi Çözüldü: Arka Planın Gerçek Yeri Belirlendi!
Sertab Erener'den Eurovision Sahnesinde Unutulmaz Performans
Sertab Erener, 21 Yıl Sonra Eurovision Sahnesinde: "Everyway That I Can" Şarkısıyla Geri Döndü!
İngiliz rock grubu Wishbone Ash, İstanbul'da konser verecek!
Tarih teknolojiyle buluştu: Binlerce yıllık 2 bin tablet, yapay zekayla okundu!