Oppenheimer ve Billie Eilish, Oscar Gecesinde Şaşırtıcı Başarıya İmza Attı

Oppenheimer 7 ödülle damga vurdu! Billie Eilish ve Finneas O'Connell, En İyi Orijinal Şarkı dalında Oscar kazandı. Eilish, 22 yaşında iki Oscar ile rekor kırdı. Bond filmi için besteledikleri şarkı da ödül aldı.

Los Angeles'taki Dolby Theatre'da gerçekleşen Oscar Ödülleri'nde, Oppenheimer 7 ödülle geceye damgasını vurdu. Ünlü şarkıcı Billie Eilish ve ağabeyi Finneas O'Connell, En İyi Orijinal Şarkı dalında ödül kazanarak geceye damga vurdular.

Los Angeles'taki Dolby Theatre'da düzenlenen görkemli törenle Amerikan sinemasının en iyileri belirlendi. Jimmy Kimmel'ın sunuculuğunu üstlendiği Oscar Ödülleri'nde Oppenheimer, 7 ödül kazanarak damga vurdu. Barbie filmi için "What Was I Made For?" şarkısını seslendiren ve besteleyen ünlü şarkıcı Billie Eilish ve prodüktör ağabeyi Finneas O'Connell da geceyi ödülle tamamladı. Müzisyenler, "En İyi Orijinal Şarkı" dalında ödül kazandı. Eilish, ödül konuşmasında "Çok şanslı hissediyorum ve onur duyuyorum" dedi. Ayrıca, Eilish ve O'Connell, James Bond filmi için besteledikleri "No Time to Die" şarkısıyla da ödül kazanmıştı. Eilish, bu sayede iki Oscar kazanan en genç isim oldu. O'Connell ise 26 yaşında iki Oscar kazanan en genç ikinci isim olabilir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Suudi Arabistan Kralı Selman'a akciğer iltihabı teşhisi konuldu
İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi yaşamını yitirdi
Moda devi iflas etti 1500 kişi işinden olacak!
Kanada istihbaratından TikTok uyarısı geldi!
Gazze'de İsrail'in Sınır Kapılarını Kapatmasıyla İnsani Kriz Derinleşiyor