Oppo Find N3 Flip, Geekbench performans testinde görüldü

Akıllı telefon pazarında son dönemin yükselen trendi olan katlanabilir telefonların sayısı hızla artıyor. Samsung’un yeni katlanabilir telefonlarını kullanıcılarla buluşturmasının ardından bu kez de gözler Oppo’ya çevrildi.

Kendi katlanabilir telefonlarıyla bir süredir bu pazarda yer alan Oppo, çok yakında katlanabilir telefonlarına bir yenisini daha ekleyecek.

Son günlerde çeşitli sızıntı ve söylentilere konu olan Oppo Find N3 Flip çok yakında piyasaya sürülecek. Geçtiğimiz günlerde 3C’den sertifika alırken karşımıza çıkan telefon bu kez de Geekbench performans testinde görüldü. Telefonun Geekbench’te görülmesi çıkışının iyiden iyiye yaklaştığını gösterdi.

MediaTek’in Dimensity 9200 yonga setinden güç alan Oppo Find N3 Flip, Geekbench’in tek çekirdek testinden 1367, çok çekirdekli testinden ise 4168 puan aldı. Telefonun Geekbench performans testine tabi tutulan versiyonu 12 GB RAM’e sahip ve Android 13 tabanlı ColorOS 13 işletim sistemini kullanıyor.

Telefonun ana ekranı 6.8 inçlik LTPO AMOLED bir ekran olacak. Dış yüzeydeki ekranın ise 3.26 inçlik AMOLED bir ekran olacağı söyleniyor. Kamera tarafına geldiğimizde karşımıza üçlü bir arka kamera çıkıyor. Bu üçlü kameranın ana lensi 50 megapiksellik IMX890 olacak. Ona 8 megapiksellik geniş açılı lens ile 32 megapiksellik telefoto kamera eşlik ediyor.

3C veri tabanında yer alan bilgiler, Opoo Find N3 Flip’in öncülüne kıyasla daha yüksek bir şarj hızına sahip olacağını gösteriyor. 3C veri tabanında yer alan bilgilere göre Find N3 Flip, 67 W hızlı şarj özelliğine sahip olacak. Hatırlarsanız Find N2 Flip, 44 W şarj hızına sahipti.

Xiaomi Mix Fold 3 resmen tanıtıldı

Teknoloji Haberleri

Darbe aldıkça sertleşen malzeme: Depreme karşı binalarda kullanılabilir mi?
TikTok ve ByteDance ABD'deki Yasa İçin Hukuki Mücadeleye Başlıyor
Tıbbi teşhis alanında devrim yaratan yapay zeka: Med Gemini nedir?
Meta soruşturması tamamlandı: Toplam ceza 898 milyon lira!
Çin'in Chang'e-6 Misyonu: Ay'ın Karanlık Yüzüne İniş Yaptı!