Oppo Reno kutu açılışı

Oppo, yeni modellerini arka arkaya sıralıyor. Bu videomuzda da Oppo Reno ’nun kutusunu birlikte açıyoruz. Pek çok dikkat çekici özelliği bulunan

Oppo, yeni modellerini arka arkaya sıralıyor. Bu videomuzda da Oppo Reno ’nun kutusunu birlikte açıyoruz. Pek çok dikkat çekici özelliği bulunan telefon, özellikle gelişmiş ve yenilikçi diyebileceğimiz ön kamera mekanizmasıyla fark yaratıyor.

Oppo Reno , 6.4 inç büyüklüğünde 1080 x 2340 piksel çözünürlüklü AMOLED ekran ile geliyor. 156.6 x 74.3 x 9 mm boyutlarındaki telefon 185 gram ağırlığı ile dikkat çekiyor. Telefonun kalbinde Qualcomm’un 10nm ile üretilen 2.2 GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli Snapdragon 710 yonga seti yer alıyor. Grafik biriminde ise Adreno 616 eşlik ediyor.

6 GB RAM ve 8 GB RAM opsiyonları ile gelen telefonda 128 GB ve 256 GB dahili depolama seçenekleri bulunuyor. Çift kamera kurulumu ile gelen telefonda 48 Megapiksel f/1.7 + 5 Megapiksel f/2.0 değerinde lens yer alıyor. Ön tarafta ise 16 Megapiksellik kamera bulunuyor.

Kutusundan Android 9.0 Pie ile çıkan Reno, 3.765 mAh kapasiteli bataryadan besleniyor. Parmak izi okuyucusunun ekranda bulunduğu telefon 499 dolar fiyat etiketine sahip.

1500 TL’nin altında alabileceğiniz akıllı telefonlar – Mayıs 2019

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Beş senedir beklenen özellik sonunda geliyor!
ChatGPT'ye rakip olacak sohbet botu iOS'a geldi: AppStore üstünden indirilebilir!
Avrupa Birliği’nde şirketlerin yüzde sekizi yapay zekadan yararlanıyor!
Apple'ın geliri düştü!
Arkeologlar buldukları şey karşısında şok oldular!: İşte o dev canlı!